wednesday

god morgon onsdag! hoppas ni sovit gott. andra natten med lillfisen gick galant och han har legat ihopkurad mellan oss och myst hela natten (: och i natt sov harry och julius med oss också. doris med! hela sängen full av mysiga kissar ♥ det är knappt att man vågar röra sig :P jag vaknar runt en till två ggr per natt för att jag är så kissnödig och första gången var det inte så lätt att kringla sig ur sängen med alla katter runtomkring. sånt är livet (; och livet är väldigt väldigt underbart!

haft önskemål om att visa vad det är för hus vi kikar på. och det kommer. ska bara sortera ut ännu mer. det har varit över hundra, två hundra hus.. så ja. det blir och det kommer. vi hittade bla ett igår vi fastnade enormt för. med ett par meter till havet. för under miljonen. huset var helt underbart också. och ett annat med sex st kakelugnar,renoverat badrum, kök.. mm. ja länkar kommer som sagt!

kvällen igår vart mysig! sebastian tappade upp ett varmt bad till mig med en badbomb från lush och tände ljus medans jag sussade en timme. var helt slut efter dagen med plugg och husletande. snart snart. får stå ut liiite till! sen åt vi god middag. "henriks favoritpasta" från nlife. och satt på kvällen med husletande igen. eller vi gick igenom dom redan hittade (: låg och pratade och gosade i sängen och somnade gott sen.

idag jobbar jag 9:45 - 13. kort kort pass. sen ska jag hem och plugga och efter det när älsklingen kommer hem från jobbet ska vi åka till örebro, blve ingenting igår, men idag så! åker med mamma, ska bli mysigt! hon kör oss så gärna överallt och jag uppskattar verkligen hennes hjälp enormt mycket! vet inte hur många mil hon kört oss för att gå på husvisningar, hämta saker och lämna saker. finaste mamma!

idag är det inte så varmt heller. så det blir perfekt att sitta i en bil tur och retur i 5, 6 timmar. iphonen ska laddas till max, så spotify får agera sällskap i mellanåt. mår så illa utan musik när jag åker bil och jag och min mor har inte direkt samma musiksmak :P

nu är frukosten uppäten, blev en tallrik fullkornshavregrynsgröt med mjölk och två knäckemackor med skinkost. och en mandarin. gott!

ha en jättebra dag nu så hörs vi senare. ska bli så mysigt att hämta kisen idag :D bekanta oss i bilen påväg hem!

puss&kram.



här är bild från ett av de husen som legat i favoriterna. dock inte ett som hamnade i dom slutgiltiga. då det var el och inte vattenburen värme. sånt hoppar vi. det blir galna summor. vi ska ha ett hus med bergvärmepump (; jag älskar golven, kakelugnen och den gråa färgen på väggarna. ska bli så himla kul att inreda sen! längtar!



Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Jag har också en underbar mamma som gärna kommer och hämtat mig och sonen här ute i skogen när vi har tråkigt och hon kör oss hit och dit och överallt. kramar

2011-04-27 @ 09:25:30
URL: http://annista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback