fredagsmys!

god kväll kära ni (: kvällen börjar lida mot sitt slut och vår energi likaså. hector sover och är så gullig! hoppas ni mår underbart och har haft en riktigt mysig fredagskväll. vi har myst i sängen hela familjen och tittat på "bad teacher" som var lite underlig, men helt okej (: glad att vi inte såg den på bio som jag först ville ^^ hector har legat mellan oss och njutit för fulla muggar, gud vad han var missnöjd när vi skulle byta nattblöjan och lägga ner honom i hans säng. men tillslut blev han nöjd och som sagt nu sussar han. sitter och tittar på bilderna här på väggen över vår säng. massa bilder på min gravid mage. tänk att han har legat därinne. saknar till viss del att vara gravid och jag vet att jag kommer bli det igen för vi vill ju ha syskon till hector. men jag skulle aldrig vilja ha kvar liten i magen nu när vi vet att det var honom jag bar på. det är galet hur man kan älska så starkt. 12 dagar idag. tänk snart två veckors jubileum för vår skatt (; tiden rusar!

vi har legat och bara njutit av varandra, hållt om varandra tätt tätt. känns underbart att återigen kunna ligga sådär nära mage mot mage och nästipp mot nästipp och viska fina ord till varandra utan att den där badbollen med vår skatt var ivägen. hihi. älskar det här. att få leva i den här mysiga bubblan. det känns och jag försöker se det positiva med att hector kom ut 11 veckor för tidigt. nu börjar jag förstå på allvar att han faktiskt är här redan. det var som amie sa idag när vi var inne i stan "jag förstår inte att du är mamma.. men du ÄR ju mamma fanny" jag börjar sluta få dom där aha upplevelserna jag fått de senaste dagarna. där jag får massa känslostormar övervällande i hela kroppen och jag bara gråter för att han är så fin och för att han är vår. hälften min stora kärlek och hälften mig. det vi delar är magiskt. jag vågar mer och mer lita på att det här är sant. för det har känts aningen overkligt i mellanåt. jag var ju så himla inställd på att du skulle komma den 11 oktober älskade hector. du visste verkligen hur mycket jag behövde dig. hur komplett jag skulle bli när du kom. för liten du gör mig hel på ett obeskrivligt sätt. du och sebastian är ju mitt allt. vad vore jag utan er?

dagen har varit toppen. vi sov till nio. åt frukost länge medans hector låg i kängrukläderna på mig. helt perfekt att kunna gå runt och röra sig och ändå ha med oss honom om vi ska fixa i köket med middagen osv. sen kom amie, min kusin och vi åkte ner på stan och åt lunch, gick lite i affärer och sen handlade jag till middagen när hon åkte hem. köte smågodis och popcorn som älsklingen ville ha. fredagsmys! (: sen har vi kelat med liten och pussat massor på honom. han ger ifrån sig gulliga små läten när vi pussar på honom. hihi. längtar så tills vi kommer ut här ifrån sjukhuset och neo och kan bädda ner honom i hans fina retro barnvagn och gå på mysiga promenader hela familjen. och strosa i röda, gula och oranga höstlöv. gå in i vårt hus tända en brasa i kakelugnen och krypa upp i soffan och bara lyssna på det sprakande ljudet. njuta av en kopp te och lugnet. även fast jag njuter av varje sekund som är nu, så kan jag inte låta bli att längta extra mycket efter inflytten där på landet. fy vad det ska bli mysigt! äntligen få känna sig rotad och hemma någonstans. det var ett tag sen.

evelina som driver en av bloggarna som jag följer länkade min blogg idag. jag brukar vanligtvis ha runt tre hundra unika besökare.. idag har jag haft runt 1300 unika besökare och runt 2000 sidvisningar. gissa om jag fick en chock (; här har jag bloggat i snart fem år och aldrig haft mer än det jag haft nu. ja på tre hundra läsare om dagen. och så small det. kul att ni hittade hit (: och hoppas några av er stannar. här skrivs det mest om kärleken sebastian, vår för tidigt födda och så efterlängtade och älskade son hector, våra nakenkatter och perserkatter, vårt nyköpta hus som står stadigt på en sjötomt med en en hage med massa kossor som grannar och alla våra planer med kattuppfödning, renoveringar av villan, inredning och vardagsmys! så välkomna hit (:

nu ska vi krypa ner, älsklingen ligger redan och försöker hålla sig vaken för min skull. jag vill inte somna ensam. aldrig tyckt om det. ska gå och borsta tänderna och sen sjunka ner mallan dom lena sjukhuslakanen. (;

vi hörs mer imorgon! ska svara på era kommentarer också. och ni som mejlat. ha tålamod, det kommer, och även förlossningsberättelsen. ska ta mig tid imorgon. dagarna bara njuts bort med skatten våran och tiden svichar förbi. man prioriterar ganska mycket annorlundare när man får barn. och för oss går han alltid i första hand. men imorgon när pappa sebastian sitter och myser med hector då. då ska jag ta tag i allt här med mejl och sånt (:

sov så gott och dröm sött. puss&kram!



såhär låg vi hela kvällen. ja vi kollade ju inte på varandra hela tiden, vi såg på filmen lite också (;




Kommentarer
Postat av: VIKTiga Linn - mamma till Ville, Milton och Liam

Vad mysigt det såg ut.

Vilken film såg ni?

2011-08-13 @ 09:37:13
URL: http://viktigalinn.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag fattar inte riktigt vad du menar när du skriver saker som att "du inte skulle velat ha kvar liten i magen nu när du vet att det var just honom du bar på". Det är ju ingen födel med att födas för tidigt, liksom, om man tänker på barnets bästa så är ju en fullgången graviditet bättre på så vis att barnet är helt och hållet färdigt när det kommer ut.. nej, skulle vara bra o veta hur du menar... :)

2011-08-13 @ 09:48:35
Postat av: Camilla - gravid med 1:an

Åh, fina ni! Vad skönt att det går så bra för lillplutten och att ni kan få vara med honom på det sättet. Jag låg inlagd i v 30 för att min bebis höll på att komma ut, och enligt ultraljudsberäkningen vägde h*n bara 1610g då. Så ni har verkligen haft tur som fått en så stor och stark liten kille! Det är så mysigt att följa er historia, fortsätt skriva :). Massor med kramar

2011-08-13 @ 10:52:30
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/
Postat av: Fanny

Carro: så ska jag förklara så du förstår :) jag skrev att jag saknar till viss del att vara gravid men skulle inte byta ut det mot att ha Hector här. Det hade ingenting med hur fullgången han är. Självklart hade det varit bättre om han stannat tills han skulle för det hade varit hans bästa. Det jag menade var att vara gravid är underbart men när man väl har sitt barn i armarna så finns det ingenting som slår det. Uttryckte mig säkert med fel ord. Såg det väl bara som en självklarhet att ni förstod att det var det jag menade.. Tuff tid för oss nu.. Man får välja sina strider. Kram

2011-08-13 @ 14:16:47
Postat av: Carro

Jag förstår.. :) De e klart de e speciellt att vara gravid men jag brukar också säga att visst kommer man sakna de lite, de e väl naturligt, men de allra bästa är ju ändå att ha sitt barn hos sig! Jag är glad att allt gått så bra för er som de ändå har gjort, menade inget dumt men ibland förstår jag inte riktigt vad du menar i allt du skriver så de va därför jag undrade, ska välja mina ord i fortsättningen! :)

2011-08-13 @ 15:08:47
Postat av: fanny

carro: skönt att du förstod, jag läste själv igenom inlägget igen och ja, det var lätt att missförstå. men det var det jag menade.. knasigt det kan bli (:

2011-08-13 @ 15:44:18
Postat av: fanny

Linn: taack :) vi såg "bad teacher" inte helt bra faktiskt ^^kram

2011-08-13 @ 15:45:00
Postat av: Evelina

Jag hoppas och tror att en hel del kommer stanna för det är SÅÅÅ mysigt här inne, speciellt nu när det bokstavligen svämmar över av all kärlek :-).



Vi såg bad teacher på bio och är inte imponerad, lite konstig känsla eftersom jag är så lättroad vanligtvis haha..



Många kramar!

2011-08-14 @ 21:05:35
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Vanja

Åå vad glad jag blev nu.. Läste din blogg dagligen förut, när ni renoverade å gifte er. har försökt hitta den igen, å nu så! stort grattis till baby H, väldigt söt :)

2011-08-15 @ 17:38:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback