God morgon!

hoppas ni sovit gott (: jag ser helt sliten ut, haha. jag känner mig relativt utvilad men jag ser ut som sju svåra år :P jag gråter ju för allt och ja, ni vet ju hur snygg man blir då (; jag har världens bästa vid min sida som säger hur vacker jag är (tur att han låter övertygad iaf) dagarna i ända. gulle ♥ jag pumpar på nätterna också. får för ont annars. förut vaknade jag upp för att jag höll på att kissa på mig när jag var gravid och nu för att jag håller på att sprängas. ^^ livet är hårt. haha.

dagens schema ser ut som följande; sebastian kommer vara iväg under dagen och åka till sitt jobb och fixa med papper ang allt. massa papper hit och dit nu med föräldrar penning osv osv. gäller att vara allert i skallen :P så jag ska strax in till hector och myspysa med honom (: älskar att sitta med honom på bröstet och bara mysa. allt bara försvinner runtomkring och man känner sig så hel och komplett. att sitta där två tre timmar i sträck är inte ovanligt och det gör vi flera ggr per dag. det är del i hans rehalibitering att sitta hud mot hud och "kängrua" så det ska jag börja dagen med. jag och älsklingen har precis ätit en brak frukost. köpte massa goda pålägg och mackor och yoghurtar och juice när vi ändå var på jobbet igår och hälsade på. så det har vi gjort nyss (: sitter och dricker upp mitt te, sen hector-mys som sagt (:

sen ska jag ta och duscha (dom vill att man luktar mycket mamma och pappa när man sitter där så duscha gör vi alltid efteråt och inga parfymerade krämer osv så han känner våra dofter) en barnläkare sa att dom älskar svettiga mammor och pappor. haha.

och efter det blir det att åka till ringen och titta runt, ska köpa amningsbh och jag ska kolla efter ett sånt svart spiral album, fotoalbum med svarta sidor ni vet. och köpa lim och silverpenna och sen ska jag framkalla foton på liten och så ska vi börja med hans album (: vi har fått en napp som han har haft. den ska jag klistra på framsidan av albumet. och sen har vi gjort avtryck på hans lilla lilla fot. som också ska in i albumet. så kommer vi skriva lite varje dag om hans framsteg. vilket är väldigt många på så kort tid! jisses han har ju bara levt i fem dagar idag. känns som han alltid har funnits här hos oss. kommer knappt ihåg innan han kom. livet med honom är helt klart bättre (: och vi njuter!!

så det blir lite strosa runt på söder och sen tillbaka och äta middag med älsklingen när han kommer. hoppas det är god mat idag (; sjukhus maten är iiinte den bästa. hu. bra att vi har snälla vänner och familj som kommer med mat till oss vissa dagar (: sen ikväll efter sebastian suttit med sin son så ska vi ha myskväll inne på rummet med film, smågodis och chips! jag trivs som fisken därinne. vi har verkligen gjort det mysigt (: ska fota någon dag så får ni se. nu sitter jag på en allmän dator och skriver och här kan man inte lägga upp bilder verkar det som. så det får jag fixa på macen. juste när jag bloggar på den så blir det inga styckeindelningar och jag håller på att bli tossig på det. är det någon som har en mac som vet hur jag ska göra för att inte all text ska sitta ihop? blir mer än glad om ni delar med er ^^

så nu ska jag gå in till finaste lillhjärtat och mysa! (: ha en jättebra dag så hörs vi ikväll! puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Ami

Fanny! Har inte läst din blogg på några dagar då jag inte haft tillgång till internet och nu när jag läste att Hector är här började jag nästan gråta haha! Alla som läser din blogg vet hur mycket ni har längtat och hur mycket kärlek som finns runt er! Jag önskar er allt lycka till i världen och ser fram emot att få se er lilla pojk, spännande att ni gissade så rätt på utseendet! Ta nu hand om varann och njut av att äntligen vara föräldrar till en livs levande liten bebis! STOR KRAM!

2011-08-05 @ 14:02:50
URL: http://insidepain.blogg.se/
Postat av: Mac

håll inne shiftknappen när du trycker på enter/retur-knappen

2011-08-05 @ 20:10:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback