grekisk mat och mys

hej på er (: och tack för alla fina lyckönskningar. vi blev jätteglada :D har precis kommit hem från restaurang med sebastians föräldrar, lillasyster med familj och har haft det jättetrevligt! god mat förrätt blev grillad halloumi (stavas..?) med tomat och rödlök, sovlacki (stavas..?) med tzatsiki och potatischips till varmrätt och hallon och citron sorbéglass till efterrätt. mums! så tack för en bra och mysig kväll! (:

idag har jag och älsklingen varit på mitt jobb och hälsat på var kul att träffa alla och dom tyckte hector var så söt. vilket han är ^^ här kan ni se bilder på vår skatt. dom som är längst ner är ju aningen roligare då han fått bort alla hjälpmedel för att andas osv. nu har han bara sonden kvar. han är så himla duktig vår älskling ♥så stolta över dig finaste! jag är så glad att jag försäkrade magen. det borde alla göra som väntar bebis. vi får en ersättning pga av den nu för att han födde för tidigt och alla dom pengarna åker direkt in på hectors sparkonto! hur som helst. vi var där och fyllde i mina mammapenning papper och lämnade sjukskrivningspapper osv. skönt att ha det gjort (: nu väntar vi bara på papper från försäkringskassan och sen kommer vår tillfälliga föräldrar penning i gång! så bra att det inte räknas bort på dom vanliga dagarna. och vi får vara tillsammans alla tre och bara mysa järnet och lära känna varandra! det kommer alltid någonting gott ur allt ont. och allt har en mening. han mår så himla bra. och jag är så glad, lycka! jag älskar att vara mamma! känns som jag varit det en evighet. det sitter i ryggmärgen (;

nu ska vi göra oss i ordning för natten och bara kramas och mysa. älskar att ligga och titta på den fina ljusslingan med små stjärnor och kramas med sebastian. och gud vad jag längtar efter att få ha hector inne på vårt rum. lycka att få vara så nära honom jämt. bara mysa och pussa på hans lilla mun!

idag snuttade han på mitt bröst och åt lite. så himla gullig när han snuttar och sträckte ut den där liiiilla tungan och letade efter bröstvårtan. jag dog lite inombords. aldrig varit med om gulligare! åh!

nej nu blir det sängen. men först pumpa för tuttarna håller på att explodera och imorgon ska vi till ringens köpcenter och köpa amningsbh. fy i helvete vad jag har ont i mina tuttar. explotion att gå från en c kupa till en e kupa. aou ): stenhåra och stora. det var middagens samtalsämne i kväll. haha. mina enorma tuttar :P knas familj (;  ska säga god natt till hector innan också. såklart. och berätta hur mycket vi älskar honom! för gud vad vi älskar dig hector! du är vårt allt och så mycket mer!!

PUSS!





Kommentarer
Postat av: Alexandra

Ett stort GRATTIS till er båda!vad skönt att läsa att allt har gått bra.Kramar i massor!!

2011-08-05 @ 00:00:58
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Hm. Lyckas inte se bilder på skatten eran.. :/

Glad att allt verkar gå så bra! ^^

2011-08-06 @ 08:19:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback