maxi cosi pepple

hallå allihopa (: nu rullar det på här vill jag lova. fort går det också. nu är det massor av saker vi måste fixa med inför flytten och först ut blev ett babyskydd till hector. en maxi cosi pepple i svart. vi läste om massa olika och den hade fått riktigt bra betyg! mammas kusin har precis fått sitt andra barn också och har en sån. och den såg skön ut och var lätt att bära på. så det fick bli den (: här köpte vi den ifrån var lite kampanjpris på den sidan (: hoppas hector tycker om den också (: det är ju han som ska ligga i den (; vi kom ju på att vi måste ha en bilbarnstol eller babyskydd som det heter när vi åker härifrån med hector.

vi ska snart ut och äta pizza. är så hungriga! vi har suttit i kö nu i 1,5 timme för att försöka få beställa ett boxerpaket till huset så vi kan kolla på tv, ha internet och telefon. jisses vad man blir kopplade fram och tillbaka, men nu verkar det vara vår tur snart och sen blir det som sagt mat (:

efter det kommer vi åka till mamma där kissarna bor nu när vi är på sjukhuset och bada dom. nakenkatterna älskar att bada och det blir ett bad varannan vecka ung. då njuter dom ^^ imorgon kommer min kompis my. ni vet den där söta spralliga skånetjejen jag brukar hänga med i mellanåt ^^ vi har inte setts på nästan ett år. och jag saknar henne så! så hon kommer hit i några dagar och vi ska hitta på massa mys!

kul att vissa av er blir glada av bloggen (: jag är glad och jag försöker alltid se det positiva i allting. att älta och må dåligt känns onödigt, iallafall OM det går att undvika det. sen har jag haft mina nergångar i livet och vill nu bara må bra. såklart har jag dåliga dagar med, men det är sällan någonting jag hänger upp mig på. och när jag väl har det så tänker jag bara på allt fint jag har runt omkring mig så går det över väldigt fort. glad iallafall att jag kan göra er glada! då blir jag ännu gladare :D

någon anomyn som undrade om "hector fonden" jag skrev om innan och det är fonder som delas ut här på sjukhuset till bla. för tidigt födda barn. och nej det är inte alla som får fonderna. men dom kom till oss och ville ge honom en fond och vi fick den som var störst på femtusen kr. och pengarna kommer som sagt ifrån fonder som finns på sjukhuset. så vi blev såklart jätteglada (:

nu står älsklingen och bäddar ner hector i hans säng, vi ska strax gå ut och äta som sagt och sen åker vi till katterna och sen hem och titta på film hela familjen i sängen. gud vad jag längtar tills vi fått iordning allt i huset och kan slappna av och bara vara den där familjen vi längtat efter så mycket. det blir ju inte samma sak här på ett sjukhus, men den som väntar på nått gott.

skriver mer ikväll. och mer bilder kommer. slarvat aningen med kameran (; ha en jättemysig kväll nu. puss&kram från oss.



mysan förra sommaren!





Kommentarer
Postat av: Doris

Kul att höra fina Fanny! Har aldrig träffat dig men var orolig på riktigt när ditt vatten gått och du ej skrev på bloggen.. Galet, men jag ville helt enkelt att allt skulle gå bra!



Dun är värd detta, tvivlar du nånsin: säg det hägt till dig själv, för det är du!



Längtar fortf efter förlossningsberättelsen, när du får tid såklart!



Kram!

2011-08-16 @ 19:43:04
Postat av: tessi

har sebastian tagit körkort nu?

grattis till lilla pojken!

2011-08-16 @ 23:06:54
Postat av: fanny

doris: va fint av dig att du var orolig, hoppas du inte var för orolig bara :( men jag förstår när jag skrivit så och inte skrev nått mer sen. tur att allt gick så bra och att han mår så bra nu :) för vi har varit galet oroliga också. lovar att jag ska säga det högt. allt det här känns lite för bra för att vara sant. som en dröm. juste, den hade jag helt glömt. minnet är bra men väldigt kort ^^ ska ta tag i det, tack för att du påminnde! och tack för din kommentar <3 kramar

2011-08-17 @ 07:48:12
Postat av: fanny

tessi: han höll ju på med sin intensivkurs när vi åkte in på sjukhuset. så han flyttade sina tider men snart så :) han börjar köra igen om någon vecka! tusen tack :)

2011-08-17 @ 07:51:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback