sockerdricka i hela kroppen

tänk i morgon flyttar vi till den där mysiga staden som vi var och hälsade på för några veckor sen och knappt ville åka ifrån. när vi var och hälsade på i det där underbart vackra huset med den fina utsikten över vattnet som gjorde så tryggheten byggdes upp i hela kroppen. det där huset som vi fastnade för och visste att vi äntligen hade hittat hem. när det blev vårt, då bubblade det som sockerdricka i hela kroppen. vad vi sett fram emot den här dagen. visst blev inte allt som vi hade planerat innan, vår skatt ville ut tidigare och vi har fått på på sjukhus i en månad, ja idag är det faktiskt en hel månad sen mitt vatten gick. och det har gått fort, hector är här!! och varje gång jag tittar på honom växer sig kärleken till honom sig bara starkare och starkare. han är helt underbar. han charmar och hans personlighet är så mysig! han kommer nog bli en väldigt lugn bebis, lugn och gosig! jag älskar att vara hectors mamma! det har aldrig känts jobbigt på något sätt. det blev jag varnad för mycket att det skulle vara jobbigt att bli mamma. men det har varit allt annat än jobbigt. jag har längtat efter det så länge och nu när han äntligen är här så njuter jag varje sekund! bara att stå och pussa på hans små läppar och lukta på hans bebisdoft kan göra en jättedålig dag bra igen!

det ska bli så skönt att komma iordning med allt. känns kaos och upp och ner när jag försöker tänka på hur allt ska gå ihop. men på något underligt sätt så har allt alltid löst sig. det blir väl alltid till det bästa i slutändan. och man kan bara man vill. eller hur! sen är vi fått iordning och landat så sätter vi fart med renoveringar och inredning osv. och det ska bli riktigt kul! ännu roligare när det är klart :D idag köpte vi 90 liter färg, sjukt va (; bra att mammas kompis gav oss en riktigt bra rabatt som jobbar där. så nu har vi färg till hela jäkla huset hihi. ska bli riktigt intressant att måla upp den totalt mattsvarta färgen i sovrummet. blir en stor svart ruta som nästan går upp till taket som kommer agera sänggavel, åh kommer bli så bra! iallafall i mitt huvud ^^ men mest av allt längtar vi efter att få renovera och inredan i lillhjärtats rum.

imorgon ska vi som sagt flytta ner alla våra saker. vi har om vi räknat rätt över sextio flyttkartonger.. på fyra olika ställen. haha. rörigt i huvudet vill jag meddela (; det har krävts en del planering.. kl tio imorgon bitti hämtar sebastian och robin vår kompis (och även hectors blivande gudfar) flyttbilen, så åker dom hit och hämtar mig på sös och så packar vi in våra saker härifrån, sen åker vi till sebastians föräldrar och packar in alla lådor och prylar därifrån och sen vidare till nästa ställe.. sen ner till huset och packa ur, sen upp igen till sthlm och packa in det som är hos mamma, och vänta på vår soffleverans från bolia som kommer på kvällen, medans så äter vi middag hemma med min mormor hos mamma och vi ska även plocka upp våra köksstolar som vi köpt och åka och hämta hectors barnvagn som är omklädd och klar :D ska bli riktigt spännande att se den (: idag hämtade vi ut babyskyddet som vi köpte häromdagen (: så allt börjar falla på plats! sen blir den en vända ner till huset igen och lämna allt som inte kom med första vändan.

vi ska krypa i säng nu. ska bli så himla skönt, för gud vad jag är trött. vi har hållt på hela dagen med förberedelser inför imorgon. skönt så det inte blir kaos imorgon (; sen har vi myst nu på kvällen med hector! vi har ätit lite kvällsmat i form av broccoli och potatissoppa. och nu ska älsklingen byta blöja på liten och jag ska pumpa. sen hoppar vi i säng! personalen här tar hectors nattmål som vi vanligtvis tar, men eftersom vi flyttar imorgon och inte ska vara helt döda så erbjöd dom sig.

sov så gott nu, och dröm sött. vi hörs mer imorgon. puss&kram!





Kommentarer
Postat av: Jessica

Det skall bli så spännande att följa er nu med nya huset och allt vad det innebär:) Stort lycka till!

2011-08-23 @ 16:26:11
Postat av: Marit

Åh, vad spännande och härligt! Lycka till i massor!



P.s. Jag har bytt lösen på min blogg, ska göra om lite, men jag mailar lösenordet när allt är klart. Inte för att jag tror du har tid att kika in där på ett tag, men iallafall. ;)



Lycka till med flytten! Kommer blir så bra! =)



Kram/ Marit

2011-08-23 @ 21:53:49
URL: http://mysweethome.blogg.se/thehavenofelves
Postat av: Linda

Välkommen till Linköping! Lycka till med allt :)

2011-08-23 @ 23:49:09
URL: http://brincken.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Lycka till och hoppas att flytten går bra! :)

2011-08-24 @ 13:36:21
Postat av: Marielle

Du är så härlig du glada människa!!Du är så härlig du glada själ:)!

2011-08-25 @ 23:34:51
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback