Fredagsmys

Hoppas ni har det riktigt mysigt hemma i stugorna ^^ vi myser massor! Tände en brasa tidigare men stormen gjorde så den släcktes så ska strax få igång den igen.

Vi har hela huset fullt med levande ljus, julstämning och bebisjoller. Hector har fått en tidig julklapp från oss. Ett babygym i trä. Är allergisk mot dom i tyg. Och nu ligger han på sitt mysiga fårskinn och jollrar och har konversation med träklossarna som hänger över honom. Älskade onge! Igår var vi förresten på BVC och nu väger han 5508g. Vårat lilla gos <3

Fredagens middag bestod av pepparbiff haricots vertes, pommes, vitlökssmör och beaneisås. Gott vill jag lova! (: köpt mer en ett kg smågodis och ugnsbakade sourcream chips! Mums!

Sitter och kramas med Hector och älsklingen får igång elden nu i kakelugnen.

Helgen är fylld med mysigheter. Idolfinal, myskväll, restaurang besök på mysig restaurang med goda vänner, gravid fotografering, julbord och sist men inte minst lucia i Globen. Helt underbart vackert och jag längtar!

Ikväll bakar vi pepparkakor jag och min kärlek och dricker glögg! Julkänslan är på topp! Har myst runt här hemma hela kvällen! (:

Idag på dagen var vi och köpte två renrasiga fårskinn från Gotlandsfår för inga pengar alls. Om man jämför! Hector har legat på sitt och myst och jag har suttit på det andra i soffan. Älskar dom! Lockiga glansiga och gråa i olika toner! Åh!

Ha en jättemysig kväll och var rädda om er <3 puss&kram och välkommen hit alla nya! Ökat i hundra unika läsare dom senaste dagarna. Nu är ni nästa fem hundra stycken som följer mig och familjen varje dag! <3 hej!


Kommentarer
Postat av: Moa - Nybliven mamma till Ella ♡

Låter som en jätte mysig helg :)

2011-12-09 @ 21:48:17
URL: http://FUCKINGPOSERS.SE
Postat av: Mimmi Winter

Kul med statistiken! Så om det är fattigt med kommentarer någon gång kan du ju se på siffrorna istället =)

2011-12-10 @ 03:25:50
URL: http://nattstad.se/mimmiwinter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback