äppelpaj mitt i natten.

hoppas ni mår toppen och har haft en bra dag? jag är helt uppe varv (: vi gör äppelpaj med vaniljvisp här hemma. alla katterna är helt lyriska och sen när dom kommer upp och ser att det bara är äpplen och mjöl och sånt ser dom lika besvikna ut allihopa. haha. stackars. ska bli supergott iallafall (: har inte varit sugen på några sötsaker på flera veckor, men äppelpaj ska bli gott. te och äppelpaj. och tända ljus såklart. sen är kvällen fulländad. ett bra avslut på en mysig torsdag. jag förstår inte att det är två dagar kvar nu. eller nej bara imorgon och sen är det lördag. klänningen är klar. och jag kan lova att min händige pyssel handyman är mäkta stolt (; han har sytt min brudklänning. och jag är så himla stolt över honom! ♥

ikväll har jag och älsklingen varit hos hans föräldrar och dukat bordet till lördag. iiih blev så himla himla fint. jag älskar att duka med ljusslingor,. att gå dekoratör utbildning var en av de roligaste sakerna jag gjort. dock inget jag vill ha som jobb igen. att jobba som dekoratör var jättekul. men jag vill hjälpa människor att må bra, inte duka bord :P det kan jag göra på fritiden (: lägger upp bild här nere får ni se. det är vita linnedukar, det är silvervävlöpare, det är stora och små silverstjärnkoffeti, det är transparenta swarovski kristaller, det är vitt tyll, det är transparanta ljusslingor med små små lampor, det är vita blockljus, det är värmeljus. det är vacker vackert vackert! vi blev jättenöjda! och nu kan vi äntligen slappna av lite. för jisses vad den här veckan har varit fullsmockad. inte mycket tid över..

.. någon därimot som hade mer tid över, och alldeles för mycket tid över var en person som har kämpat för att komma in på min hotmail och även här på bloggen och hann skriva ett mycket givande inlägg. undra hur lång tid det tog för den personen att hacka min mejl.. ett tag antar jag. för mig tog det mindre än fem minuter att få tillbaka min mejl och även göra en anmälan till blogg, där tas ditt ip-nummer fram och sen bli anmälan. för du ska veta lilla vän, jag inte dum. och jag har gravid humörsvängningar, så mig leker du inte med. första och sista gången (; bara så du vet. och det som förvånar mig mest är; vad är meningen med det? och vad tjänar du på det? vem blir gladare? lägg din tid och energi på någonting bra istället. lovar att du kommer må mycket bättre och slippa dåligt samvete över att förstöra för andra. men det är ju bara hur jag tänker (: onödigt tycker jag!

fick en fråga ang. alexanders namn som jag har på min ankel.. det är klart det har slagit mig om att tatuera över den. men samtidigt är det ju en del i mitt liv med. varför inte komma ihåg den tiden istället för att försöka förtränga (: sebastian stör sig inte. vi får se vad jag gör. ingenting som står på priolistan just nu iallafall (:

ska göra te och kramas! välja vilken film vi ska se och vispa vaniljvispen. ha en jättemysig kväll. och sov så gott sen! puss&kram ♥









här har ni vår fina bröllopsdukning. här kommer vi sitta på lördag och äta himla god mat och ha mys & roligt ihop (:





Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hej

Ja jag undrade just var det var för lustigt litet inlägg som du skrivit :O.Den personen måste ha alldeles för mycket fritid,som ens tar sig tid till sådana dumheter.

Har dock hört av andra som är på blogg att de inte får mycket gensvar från dom. Men hoppas du får det ialf...trist att det finns sånt folk. Men lägg din energi på allt annat i ditt liv,låt inte personen sno din energi :)

Många kramar

2011-02-11 @ 02:16:38
Postat av: Jennica

Jättefint! o grattis till graviditeten!

2011-02-11 @ 02:20:20
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Ulrika

herregud. Har människan inget liv. Obehagligt.



Dukningen ser jätte vacker ut! Hoppas ni får en underbar dag!

2011-02-11 @ 07:51:50
Postat av: Lucy

Verkligen en fin dukning. Smart det där med tyll. Man kan säga att tyll är erat tema på brölloppet :)

Gillar också din design på bloggen.

Postat av: Malin L

väldigt fin dukning =)

2011-02-11 @ 16:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback