del ett

får se om det kommer fler frågor. jag är väl så jäkla öppen på bloggen (; så ni vet allt redan.

Felitchia

Gud vad roligt med frågestund! :)
va kul att du tycker det :D

Kommer ni att ta reda på barnets kön eller får det bli en överaskning?
vi har faktiskt inte pratat om det så mycket. jag är 50% angående det..

Gillar ni långa eller korta namn?
ganska lagom långa, därimot ovanliga

Har ni några namn som ni gillar mest nu?
om det blir en pojke som jag är helt inställd på
så: hektor norton oscar cobert (och hektor som tilltalsnamn)

Vad gillar du för babykläder? Söta, tuffa, retro?
jag ogillar allt som är med tryck och märken på.. jag tycker
om randigt mest och lite halvcoola.. får gärna vara mycket
färger och så. men inget puttinuttigt med hello kitty.. hu.
retro är fint det med :)

Vart vill ni helst bo någonstans?
helst vill vi bo på landet, uppåt i landet,
sundsvall hade varit bra. men det är svårt
att hitta jobb, så vi kollar runt i norrtälje
(1,5 timme utanför sthlm)

Vart är din fina siames katt?
den har alexander tagit :) det var mer "hans" katt.
och kändes lite elakt om jag skulle ta alla katter ;)

Hur skulle du beskriva din stil med 3 ord?
oj, det är jättesvårt med tanke på att jag ena
dagen kan ha på mig ett tight svart fodral, andra
dagen ser ut som en punkare med tyllkjol och randiga
strumpbyxor, tredje har skinnbrallor och en tight skjorta
med stor svart rosett och fjärde ser ut som en "docka"
.. blandad kanske? :) jag har på
mig det jag känner för för dagen.

Om du fick välja en outfit som är din absoluta favorit, vilken är de?
klänningar! helt klart. kan nog inte välja en speciell..

Vad gillar du bäst, mode eller heminredning?
det är en salig blandning, och det går i perioder,
men måste jag välja mode.

Vilken är din favorit kläda/inrednings affär?
jag köper mest kläder på tradera, där kan jag blanda
hejvilt.. divided är helt okej (: iaf i perioder. inredning
är nog bolia!

Har du någon stilförebild?
mig själv..

Har du någonsin varit rökare?
nej och det är jag väldigt glad för.
har testat ja. jag snusade en kort period.
fråga mig inte varför..

Vilken är din favorit blogg?
jag tycker att acarolinas.blogg.se är den bästa..
en bra blandning. dock låser hon den stup i kvarten
så jag läser den inte längre. :/

En blandat frågekompott :)

 
Sassa 
Du skriver mycket om flytt, hur går det? Du har inte skrivit något om att din mans lägenhet ska säljas. Du sa i något inlägg att ni båda har fått jobb i orten? När börjar ni där? kram
Ja just nu letar vi hus för fulla muggar, dock kommer det inte ut så många på försäljning
just nu, men vi tittar runt :) har hittat några intressanta objekt. sånt där med husköp måste få ta
tid. jo jag har skrivit om att den ska säljas. så dumt bara att sälja innan vi ens har hittat nytt, gatan nästa :P vi har fått heltidsjobb som egentligen börjar i början av april. dock är chefen villig att vänta tills vi hittat boende och i värsta fall får vi hyra en lägenhet i närheten om vi inte skulle hittat hus än. vilket jag tror att vi kommer ha!


Carro
Vad gör Alex idag? du har skrivit att ni är vänner, du har ju gått rätt snabbt fram ändå med både giftemål, flytt och barn på g.. men vad gör han? Man kan inte låta bli att undra ju .. :P
Alexander och jag är vänner ja, vi pratar med varandra varje dag i telefon och skämtar och har lättsamma samtal om allt möjligt! ses i mellan åt osv. han jobbar som vanligt. och är tillsammans med en tjej som heter tro det eller ej fanny ;) jätteglad för hans skull och han för min! han går dock inte så fort fram som jag gör. hehe. vill inte lämna ut honom för mycket heller i bloggen. det känns inte bra. men han mår bra :)

 
Magdalena
Vad jag förstått har du borderline? Hur "ser" du på detta själv? Hur hanterar du det och hur hanterar din omgivning det? Är du medveten om dina "begränsningar" som detta kanske kan ge dig? Jag har full förståelse om du inte vill svara! Är ju trots allt privat. Du ger mycket inspiration =) Kram
åh tack! :D Jag har blivit "av" med min borderline enligt läkare, dock är det en diagnos som bara visar sig om jag har det rörigt omkring mig. och har jag ett stabilt lugnt bra förhållande är jag som vilken normal person som helst, har jag därimot mycket oro omkring mig blir jag mer krävande och osäker. och jag och sebastian är en bra match där eftersom han är en människa som ger enormt mycket kärlek och bekräftelse. han mår bra av att ge och jag behöver massa när jag inte mår bra. jag ser det inte som att jag har begränsningar för att jag har borderline, det gäller bara att veta om vad det är jag har svårare med så jag kan jobba med dom, vilket jag gjort så mycket så jag märker inte av dom. hur jag ser på det.. hm, svår fråga. jag vet att jag tänker mycket i svart/vitt, antingen eller.. antingen är jag 110% på eller 110% av. det kan nog vänner märka att jag i perioder hör av mig jättemycket och andra perioder ingenting alls. jag har svårt att ge mycket av mig själv till flera personer samtidigt. utan det blir en person i taget. hur andra ser det vet jag inte. men jag är inte alls sådär krävande och upp och ner som många andra kan vara som har borderline. jag ställer mig tex inte och skäller ut folk för minsta lilla. jag är glad lixom :) jag är så medveten om den här diagnosen och vad den innebär så jag har den i schack så att säga :)


 
Doris
Vad hände med lägenheten du hyrde innan du träffade din nuvarande man? Eller var det hans? ;)
Den bor numera min vän i :) nej det var ingen hyres det är en bostadsrätt. och det var inte sebastians det var min.

Har du någon gång varit förälskad och/eller haft ett förhållande med en kvinna? (privat jag vet, men jag frågar alla det just nu...)
jag är bisexuell, så ja, första gången jag hade sexuellt umgänge med en tjej var på lågstadiet.. och mitt första förhållande med en tjej hade jag i högstadiet i sjuan.

Har du funderat på människovårdande yrken såsom socionom, coach, sjuksköterska etc? Du verkar vara som energigivande sol med massa överlevnadstips och värme. Kan du dessutom lyssna och vågar sätta gränser (vet jag ej eftersom jag inte känner dig) så vore du ju som KLIPP OCH SKUREN!
jag har tänkt på det massor och det är inom det jag kommer utbilda mig snart :) folkhälsopedagog/coach.

Och några antingen eller för att det är kul att svara på, hehe. :)

KATT eller HUND
VIN eller ÖL
MORGON eller NATT
HEMMAFRU
eller KARRIÄR
DN eller SVD
KÖTT eller VEGO
ROMAN eller NOVELL


j
När insåg du att det inte skulle funka med Alexander? Och vad var det som gick fel? hur klarade du av att inte tappa hoppet om kärleken?
första gången när vi gled i från varandra och gjorde slut för 1,5 år sen. och även fast vi försökte flera ggr i mellan åt, så visste man väl någonstans därinne hela tiden att vi inte gick på samma väg längre.. jag blev "frisk" förklarad och gick från att sitta hemma i soffan dygnet runt till att vilja gå ut och träffa vänner, det blev för stor kontrast för båda och då gled vi isär. sen hände det massa tråkigheter också. dock är det mellan han och mig. jag är en riktig romantiker ;) jag lever för kärleken och skulle aldrig klara av att inte göra det. jag älskar så mycket så jag kan inte annat än att tro på den.

 
Malin L
helt ärligt hur träffades du och Sebastian? Var du och Alexander ännu "ihop" va duktigt du är som vågar, ta inte illa upp om det kommer hårda frågor. =)
helt ärligt så träffades vi på vår konfirmation när vi var 12 år, sen har vi träffats hemma hos sebastian när vi gick på högstadiet under långa perioder (jag var bästakompis med hans lillasyster och bodde hos dom mer eller mindre) träffats ute massor under åren och så. sen innan jul började vi prata på fb chatten. och den 27 november hämtade han mig på centralen efter en helg hos min kompis my. och då sov jag hos honom och umgicks en hel vecka med honom. det sa klick på en gång när vi pratade med varandra redan innan vi setts. och nej eftersom jag och alexander gjorde slut för 1,5 år sen så var jag inte tillsamman med honom. haha tack :) än sålänge har det varit snälla frågor :)



 


Kommentarer
Postat av: Carro

Varför är du/hur kan du, vara helt inställd på en pojke? Det är ju helt omöjligt att känna så här tidigt..



Kul att höra att Alex mår bra också!

2011-02-16 @ 15:29:41
Postat av: Hannah

Oh vad kul med frågor! Först och främst: jättegrattis till ALLT :D Jag undrar om du umgås med din pappa, eller om han överhuvudtaget finns i ditt liv. Tänkte på det när du nämnde din farmor & farfar.



Sedan måste jag säga att jag blev helt galen i den randiga väggen som du målade i din förra lägenhet, den var så fantastisk! Gillar din stil, kommer du att köra på liknande när ni flyttar till hus?



KRAM!

2011-02-16 @ 19:02:29
Postat av: Felitchia

Det var ett jätte fint namn, älskar namn med många mellan namn. Och erat efternamn är verkligen jätte snyggt! :) Tycker det är så roligt, jag har läst din blogg ganska länge och nu kollar du efter hus i norrtälje, där jag bor. :D

2011-02-18 @ 11:09:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback