för sista gången

god morgon tisdag! har haft mysmorgon med katterna och ätit frukost ihop (bokstavligt talat) ^^ sitter och lyssnar på musik och ska duscha snart. alexander kommer och hämtar mig om en timme, vi ska åka och skriva på de sista papprena inför försäljningen. så idag är det sista gången vi får se lägenheten. ska bli skönt att avsluta det där kapitlet. och gå vidare nu. han var här igår och fikade och umgicks. och idag blir det fika efter vi är klara hos mäklaren (:

nu är det inte alls många dagar kvar tills vi gifter oss. det känns obeskrivligt. det pirrar i varenda centimeter i kroppen. att vi dragits ner av mycket fördomsfulla kommentarer och att glädjen på något sätt dämpats blev vi påminda om igår. och tänka på mer nu. för mig spelar det iof ingen roll hur vida andra tror att vi är lyckliga eller inte. för den känslan vi har i kroppen går aldrig att förklara. och jag är väldigt väldigt glad för att den är där. elva dagar kvar! nu gäller det att planera varje dag.

och idag ska vi träffa vår fotograf! vi kommer fota innan vigseln för att vi vill ha ljusa bilder såklart. han visste ett fint ställe med orörd snö precis vid skog och vatten. ska bli mysigt att få åka dit idag och titta! och planera! sen om det inte blir för sent med fotografen så ska vi ta vara på varenda sekund tillsammans. jag behöver honom nära. bara vara. ta en paus i all planering och visa hur jävla mycket han betyder för mig. han är nog den enda människan jag verkligen känt att jag skulle göra precis vad som helst för. hans välmående och lycka går före allt. jag har lovat att alltid finnas här för honom och stötta honom i allt. och jag vill att han är trygg, så trygg som han får mig att känna mig. så igår när vi gick hand i hand i vinterkvällen på promenad och han stannade upp och tog mitt ansikte i sina händer och tittade rakt in i ögonen på mig och sa att han aldrig känt en sån trygghet och samhörighet någonsin innan.. det gjorde mig lycklig! nu ska vi borsta av oss allt. ta varandra i handen och gå vidare. bröllopet, husköpet och planerna är våra och endast våra. och dom gör oss glada ända in i själen. ingen kan någonsin ta det ifrån oss.

nu - dusch. vi hörs sen! må gott och ha en jättebra dag! puss&kram (:



Kommentarer
Postat av: Therese mamma till Alicia

Åh vad glad jag blir av att läsa det här! Ni gör helt rätt i att borsta av allt det negativa från andra och ta varann i handen och lev ert nya och lyckliga liv tillsammans! Ingen kan någonsin ta lyckan ifrån er <3

Saknar dig hjärtat! :'(



puss och kram!

2011-02-01 @ 11:51:53
URL: http://youremyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback