fullrulle hos familjen cobert.

vi har fixdag här idag (: och det har hänt grejer vill jag lova. mer än vad jag förväntade mig faktiskt. vi har hunnit med massa rensning, lagt ut massa prylar på blocket, typ den hemska soffgruppen (felåt älskling..) hihi. jag höll på att tappa hakan när han sa att den kostade 29.000 kr ny!? hello! hur som helst. la ut den för tio tusen som alla andra galningar som köpt lika fula soffor gjort på blocket (; titta där har vi pengar till typ massa målafärg till alla väggar i huset. så inställd på det i katrineholm nu. älskar den charmiga staden. myspys! och huset är så himla vackert. charmigt och gulligt! (: sen har vi (eller älsklingen är påväg dit nu och hämtar en ny soffa vi ska ha tillfälligt. tänk att det finns så snälla själar därute som skänker bort helt fungerade möbler (: den här bruna soffan från ikea kommer vi ha tills vi flyttar! kanske får plats i nått hörn sen med (; stort hus! vi måste tömma nu innan visningen, så det är mer "stilrent" och såå.. expedit bokhyllan från ikea är det en tjej som hämtar på onsdag! sen har vi kontaktat körskolan. hittade en med toppenpris med bra erbjudande på intensiv kurs! så dit ska vi i veckan och skiva in oss. måtte mitt körkortstillstånd dykt upp då. sebastians kom i fredags och vi beställde samtidigt. hm. vi har ätit lunch, sparrissoppa med knäckemackor med ost. gott med soppa tycker jag (; ikväll blir det nog nått från nlife. bättre kycklinggryta kanske.. eller den där thaigrytan. ska höra mig för!

sitter och gosar med doris i knät, hon är extremt kelig. har hon iof alltid varit med mig, men nu börjar hon även gå på sebastian och myser (: alla katterna är jättegosiga av sig. blir väl så när vi är hemma så mycket och pratar och klappar och är med dom hela tiden. dom är bäst (:

ikväll ska vi nog titta på film,. kikade på två skräckisar igår. och ät massa frukt och hade tända ljus och tog det lugnt. härligt! och blir nog samma idag skulle jag tro! blir mycket fixa den här veckan! och det är så skönt att det rör på sig!!

satt och pysslade med dom svarta anslagstavlorna från granit innan. blev toppen! ska bli kul att hänga upp dom (: hoppas ni har haft en bra dag och får en fortsatt mysig kväll så hörs vi sen! (: puss&kram!

ps. det är inte som du sa denice ang. mammapenningen, utan som jag sa.. det spelar alltså ingen roll om du har ett eller femton jobb samtidigt, du får räkna från alla jobben du är anställd på.. och det spelar heller ingen roll om du har fasta arbetstider, utan kan jobba helger ena månaden och kvällar andra, och dagar tredje osv osv. ds.



tänkte köpa två till (:



Kommentarer
Postat av: Denice

Var du tvungen att skriva de i ett inlägg? :s

2011-02-28 @ 20:23:45
Postat av: Fanny

Denice: JA! Eftersom det var fler som var involverade i diskutionen :) tog du illa vid dig? Det var ju inte meningen!

2011-02-28 @ 20:37:12
URL: http://Littlemissunshine.se
Postat av: Denicw

Nä, men kan inte förklara hur jag menar riktigt

2011-02-28 @ 21:31:25
Postat av: dagenskreativa

Superfint kollage av bilderna:)

2011-03-01 @ 18:33:03
URL: http://dagenskreativa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback