just nu..

i den här stunden sitter jag och ler. jag får en tanke i huvudet, den gör mig pirrig, lycklig, varm och lugn. efter en stund märker jag hur mungiporna reser sig, det går inte att få ner dom, jag vill inte heller. jag har valt, vi har valt. och vi är dom ända som betyder någonting. vi är en. och det kommer vi alltid att vara. jag älskar dig så det gör ont. bredvid mig sover du. vackrare varelse får man leta länge efter. din vänlighet och omtänksamhet och värme lyser ifrån hela dig. våra katter sover här, doris myser och kurrar. fröken fluff. jag älskar er så mycket. så det gör ont i kroppen varje gång vi är ifrån varandra. känner mig komplett. och det är lycka för mig som hela mitt liv känt mig tom.

jag kan inte beskriva känslan av att ha mått kronsikt dåligt mer eller mindre hela livet, haft flera och åter flera kaos år bakom sig. och sen få må bra. vara lycklig in i själen, utan ett enda fel. jo ett, omvärlden. men det är precis som när du kysser mig och tittar in i mina ögon och smeker min kind. världen står stilla och det enda som finns är du och jag. jag har bestämt mig. vi har. jag ska aldrig mer bli sårad och nedstämd av andra människors trrångsynthet, egoistiska tänkande och för lite förståelse. det du sa till mig ikväll. det var det bästa du kunde säga. för jag kan aldrig ändra hur andra ska tycka, eller tänka och det vill jag inte heller. jag vill och kommer lägga all den energin på dig, på oss, nu.

jag njuter av varje sekund. livet går så otroligt fort. jag har mått förjävligt för länge. alldeles för länge. nu vill jag må bra. hela mitt liv har andra utifrån fått mig att må dåligt. det är slut på det nu. jag vill inte ha människor omkring mig som drar ner mig, eller inte kan unna oss lycka. fel eller ej. vi vill inte. ju mer ni håller på desto mer skjuter vi iväg er. långt bort.

det är du och jag. det är jag och du. du sa ikväll att vi är en. och det har känts sen dag ett. jag älskar dig. mer och mer för varje dag. när du kom försvann allt ont.





Kommentarer
Postat av: Felitchia

Jag blir så ledsen när jag läser det du skriver om omvärlden och att folk inte tror att eran kärlek är på riktigt. Hur kan dem inte tro de? Man ser på bilderna du lägger upp att det är ÄKTA kärlek!

Ni är magi, låt igen ta det ifrån er!



kramar

2011-02-02 @ 10:41:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback