kräkattack

fy i helvete att vakna upp och behöva kuta till toaletten. blää. men vad säger man, alla förändringar som man går igenom, både bra och dåliga är mer värt än någonsin för att få hålla våran kärlek i armarna om några månader. jag går föresten in i veckan 7 idag (: tiden går fort!

jag ska till jobbet om 40 min, så nu ska jag sminka mig och föna håret. håller alla tummar att jag mår bättre på tåget. bara kämpa kämpa (: sen kommer jag hem och ska skriva klart prov och sen hämta saga på dagis. ikväll kommer håkan över (han jag ska jobba som fotograf med i firman ni vet..) och pratar lite (: han var en av dom som fotade oss på bröllopet, ska bli himla kul att få hans kort. sen kommer näste man och ger oss kort yeey :D

svarar på era frågor när jag är hemma igen. idag är det kort dag på första jobbet, vi hörs senare! ha en underbar torsdag och var rädda om varandra ♥

puss&kram





Kommentarer
Postat av: Nathali Asnice

Usch de där låter jobbigt du :/

2011-02-17 @ 10:24:22
URL: http://nathalihc.blogg.se/
Postat av: Evelina

När jag gick in i vecka 7 (6+0) sa det PANG och jag mådde såå illa i 4 veckor framåt. Innan dess hade jag bara mått småilla men ändå kunnat hålla igång som vanligt. Om du störs av illamåendet så rekommenderar jag att du testar postafen (åksjuketabletter)! Det tog bort det värsta illamåendet för mig, utan de kunde jag inte ens stå upp.



Ha en fin dag!

KRAM

2011-02-17 @ 11:33:05
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Rebecca

På Apoteket finns ett slags armband som kan hjälpa mot illamående. Tror att de trycker åt på ett visst ställe. Seaband heter de iaf. :)

2011-02-17 @ 13:15:49
Postat av: Pia

Men grattis, vad roligt m ett barn m nya mannen! Precis som för mig;)), jag är i vecka14:) kram!

2011-02-17 @ 20:46:10
URL: http://Baramittlillahem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback