loppis

jag och mamma ska iväg till skärholmen strax & kika loppisen där (: myrorna i skärholmen är bäst! skönt att mamma hade tid, för jag ville verkligen dit idag (: ska bli kul,. dom har massa bebiskläder (retro) och det ska lillen få ha på sig (: jag älskar att blanda hejvilt med nytt och gammalt, svartvitt och färgglatt! h*n kommer vara en fin liten bebis vill jag lova. tidigt för att shoppa bebiskäder tycker nog vissa. för att man inte är säker om bebisen stannar kvar i maowen.. men faktum är att det finns bebisar som dör i magen. som stöts ut efter riskveckorna. jag njuter istället för att vara orolig. sånt tjänar absolut ingenting till (: och skulle det hända, så vet vi att vi är menade att ha barn ihop, men tanke på att den lilla fisen flyttade in på redan första försöket (första ägglossningen jag hade) lite coolt tycker jag :D it was meant to be ♥ en emmaljunga duo retro vagn har jag alltid älskat. kanske kan ha en ny och en äldre? vi är iallafall överrens om att vi inte vill ha en "city vagn" ska man bo i skogen kan man inte ha pyttesmå däck som vinglar runt. hihi. så det blir en rejäl typ brun brio! vi får se (: vi har en bebisshopping buget på 40 tusen har vi sagt och det måste ju räcka ffs. man får ju enormt mycket bebiskläder och gud vet vad! (;

nej nu är hon här. hörs sen! puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Marielle

Du har helt rätt i det med vagnens hjul. Man kan INTE ha en vagn med små hjul i massa snö. Det finns ju en massa olika sorter på vagnar o hjul o modeller m.m. Men jag har även funderat på om inte dem med stora svänghjul som går att låsa med en broms skulle fungera ändå. Lika bra som dem vanliga hjulen man har på en vagn. Ska ni ha tre hjul eller fyra? Så ska du veta att man kan gå in på nätet och skriva ut en lapp som man sedan kan lämna in till tex Babyproffsen eller Barnens Hus och då få ut ett paket med lite saker i till bebisen och mamman. Tex en blöjhink, blöjprover, bindor, information, body.. Ja det är olika innehåll. Kolla upp det vettja. Man ska även ha med sig leg som visar att du är du då du hämtar ut denna.

2011-02-23 @ 13:11:37
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Annica - mamma till Elias

Jag var inte heller speciellt orolig de första 12 veckorna men det var ändå skönt när man hade passerat de. När Elias var liten handlade vi mycket bebiskläder på second hand, de är ju som nya då de används så kort tid och man kan verkligen hitta guldkorn, jag älskar loppisar =)

2011-02-23 @ 15:49:00
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Felitchia

Ett tips från mig med en höst bebis och bor på landet är Kronans duovagn, helt fantastik! Stora bra hjul och den lätt och förvånansvärt enkel att köra i snön.

Sen är det ju såklart ett stort plus att den i flera tester har utsätts till en av dem bästa vagnarna :)

2011-02-23 @ 20:34:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback