möhippa

god morgon sötnosar (: jag känner mig groggy. men det är nog bara för att jag är skittrött, för jag drack inte en droppe alkohol igår. jag blev överraskad av amie, ann och helena. båda har jag känt mer eller mindre halva livet, så alla står mig mycket nära. och dom hade verkligen gjort det mysigt! jag har ju varit dålig iom magen så dom hade gjort en väldigt fannyvänlig möhippa. och det var riktigt mysigt! uppskattade det verkligen. vi var hemmahos min mamma själva och ann och helena lagade sjukt god trerätters middag medans jag och amie gick på promenad (två ggr) för att först hämta kameran hos mig och sen igen för att jag glömt att minneskortet satt kvar i datorn :P blev en lång promenad, men det var bra för då kunde vi prata en massa (: maten var jättegod. dom hade verkligen ansträngt sig! jordärtskockssoppa till förrätt (gud vad gott) marinerad helstekt fläskfilé med klyftpotatis och rotfrukter och färsk ingefära sås och en god sallad, mums! och hederlig banana splitt till efterätt :D det gick åt fyra vinare och en champange. herreguud. och det på hm, två pers :P för amie drack inte mkt och jag drack ingenting. hoppas tjejorna mår bra idag! fick massa fina paket och skålades för. massa kramar och grattis. blev utfrågad om massa frågor som ska bli upplästa om 5 år för mig (; får se om jag känner, tycker och tänker samma då :P hade en jättemysig kväll. lugn, avslappnad och jävligt rolig. vi skrattade så vi grät. och dte roligaste var nog att vi fann varann så bra. alla är ju mina vänner, men ingen har träffat dom andra. och vi hade verkligen kul ihop! så det lär bli mer middagar (: roligt att dom fick träffa varandra innan bröllopet också (: 6 dagar kvar idag. pirrar i magen!! :D vi pratade pinsamheter, öppnade upp om livserfarenheter och diskuterade hejvilt. en kväll jag kommer komma ihåg alltid! tack allihopa! ♥

va kul att i uppskattade videoblogen även fast jag bara står och babblar om ovesäntliga saker, så ja. kul att ni uppskattade den (: får köra med jämna mellanrum. och kanske undivka kattbajs då (; alltid roligt att se en människa på film, man får nog en bättre bild då. såklart! och det hade varit kul att träffa er med som vill. bor ni här i närheten , så hojta! (:

nu ska jag krypa ner hos sebastian och mysa! söndagsmys följt av söndagsfrukost och sen uppsats och sy klart brudklänningen. alla tyckte den var jättefin (visade den igår för tjejerna) maräng var ett ord jag fick höra en del :P men dom tyckte att det var en fanny klänning och dte är väl det som spelar roll (: den är verkligen jag!

nu blir det mys med älsklingen! (: ha en bra söndag så hörs vi senare ikväll. full fart nu fram till bröllopet! heja! alla är involverade och hjälps åt ♥ puss&kram.



















 

 









Kommentarer
Postat av: Liz

Verkar ha varit en otroligt fin, mysig kväll:)



Men var är Mysan?

2011-02-06 @ 15:56:08
Postat av: fanny

liz: det var det verkligeb :) mysan är upptagen med massa studier. och bor ju inte i sthlm.

2011-02-06 @ 16:36:47
Postat av: Annica - mamma till Elias

Vilken trevlig kväll ni verkade ha, så kul att de kunde ordna en liten möhippa för dig.



Synd det är typ 100 mil mellan oss annars hade jag gärna träffat dig, kramar

2011-02-06 @ 21:38:15
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Ann

Hihi... Det va en rolig kväll... Jag är ju kökspajas som vanligt... Med allt vin kommer jag knappt ihåg vad jag råkade säga som gjorde att Helena höll på att pinka på sig av skratt... Hahah Kommer du ihåg som va nykter? Massa pussar för en så jäkla mysig kväll!!!

2011-02-06 @ 23:37:16
Postat av: lisa

Vart är din gamla vän Helena? trodde först att de va hon du mena?

2011-02-07 @ 19:15:29
Postat av: fanny

lisa: jag har två helenor i mitt liv ;) helena som var med på möhippan är sebastians lillasyster och min gamla bästis från högstadiet. och helena som jag ofta skriver om i bloggen lärde jag känna för ca 3 år sen. hon fick inte ledigt från sitt jobb då det var för kort varsel. båda helenorna kommer vara mina brudtärnor :)

2011-02-07 @ 22:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback