myspys

vi har myskväll. åh, älskar att bara mysa runt i myskläder och en stor stickad kofta och en knut mitt på huvudet (; tända ljus överallt och fick massage nyss. jag känner mig mör i hela kroppen. tack love! vi har legat i soffan och tittat på lyxfällan och sen halv åtta hos mig. köpte ju deras kokbok häromveckan och tänkte när vi åker och storhandlar i helgen att vi ska plocka några recept därur.

dagen har varit jättebra, jag har kommit ut! hehe,. "bra att du har dina kompisar som drar ut dig" sa ann idag när hon hämtade mig :P vi åkte hem till henne på söder och åt jättegod lasagne. den tjejen kan laga mat hon! (; sen hade hon rensatut näst intill oavnända kläder. jättefina. vissa helt nya. från lindex, indiska, mq, hm, mm. raffsade fram ett par skitsnygga nudie jeans som jag fick (: en hel pappkasse med kläder blev det. shoppa helt gratis är ju inte fy skam ^^ så borde man göra mer, byta kläder. synd bara att alla jag umgås med har så olika stl. hur som helst (: blev jätteglad.

vi ska strax krypa i säng och bara kramas och vara. behöver det. och sen sova. är helt slut. sova är livet just nu (; men idag har jag faktiskt bloggat liiite mer. pratade med alexander innan med och nu är han den femtioelfte personen som tipsar om solsidan, så nu ska vi minsann också kolla på det :D men det gör vi imorgon! vi har hittat ett jättemysigt hus i norrtälje också.. där vi kollade på hus sist, och det är perfekt, för det ligger jättenära jobbet. kakelugnar, trägolv, äldre element och fina äldre detaljer. mys! svart plåttak och rött trähus (: fint mycket fint. billigt också! 750.000 kr.

nej, nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng med världens bästa älskling! ♥ hörs imorgon! (: puss&kram och sov så gott. tack för tipsen mot illamåendet, ska pröva imorgon!! :D

 

myspys med bröderna bus. i världens skönaste med också fulaste soffa :P dom skkkaaa bytas ut NU! (;



Kommentarer
Postat av: Doris

Tänker på min kompis som var tvungen att jobba (högstadielärare) och spydde varje rast i princip. Så hennes liv var jobba, sova, spy där ett tag!



Så njut av din (vad det verkar) stora möjlighet till vila och återhämtning!

2011-02-23 @ 11:15:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback