orört.

det var helt perfekt ikväll. även fast vi inte såg exakt hur det såg ut pga av att det var så mörkt, så såg vi lite. och det gick att föreställa sig. vackert naturreservat, men glittrande orörd snö, vid en sjö, vid en skog. vi kommer stå ute på en lång brygga i vattnet. det kommer bli helt underbara bilder! jag längtar till den 12! vill ha bröllop nu. fast då hade vi fått panik, för det är en del kvar att ordna med. iiih. vi gapskrattade när vi pulsade runt i hög snö och höll på att ramla hela tiden. ^^

dagen har varit bra, min och alexanders bostadsrätt är numera helt och hållet nya ägarens. blandade känslor. jag har haft många fina minnen där, men ändå är det skönt att avsluta det där kapitlet. vi fick 126.000 kr var efter alla skatter drogs av. och när sebastian sålt sin snart så kommer vi ha mycket renoveringspengar vill jag lova. om mäklaren har rätt kommer han få ut minst 150.000 kr. galenskap vad mycket pengar. renovera, köpa nya möbler, lägga undan. vi har tittat på mer hus och det här tycker vi massa om! det är knappt någonting att renovera. typ bygga bastu i källaren. billigt, med låg uppvärmning (luftvärmepump, typ som bergvärme) och utanför sthlm!

sen har vi umgåtts med vår fotograf. käkade middag, pillade på min nya nikon system kamera D90 ihihiijhi. kom idag :D superglad! måste bara pilla mer, för jag förstår inte allt :P men den är mycket bättre än D40! (: ska bli skitkul att fota. jag tar ungefär runt 150 bilder om dagen.. så att lägga 8000 kr på en kamera kändes helt ok (; sen åkte vi som sagt ut och kikade fotoplatser och planerade. åkte hem, har myst, fixat och tagit det lugnt. bara varit. myst med kattorna. och varandra. lugn kväll. me like. juste köpte vita spets underkläder till bröllopet idag med. kommer bli så fint så (:

imorgon ska jag tokplugga hela dagen, har ännu en uppsats som ska in senast söndagkväll. det är 2,5 vecka kvar nu på psykologi kursen. ska bli riktigt kul att få se om jag får ett mvg. gjort allt jag kan för att få ett iaf (: bara man gör sitt bästa! sen ska vi på middag hos min farmor och farfar. dom vill såklart träffa sebastian! på torsdag blir det sy brudklänning hela kvällen. börjar bli lite smått panikslagen :P men nästan klar. fin finare finast! längtar tills jag får ha den på mig!

nej nu ska jag tvätta av sminket och krypa i säng. är trött. och vill bli omhålld av älsklingen. vi hörs imorgon! sov så gott nu! puss&kram



jag älskar er.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback