slapp lördag

åh va har så himla skönt, lugnt och mysigt hemma. levande ljus, liggandes i soffan, mysbelysning, katter i knät, smågodis i en skål, varma toast med ost och skinka till middag, massa frukter till efterätt, mys och pussar med världens bästa älskling och baaara lugn och ro. (: precis vad vi ville med den här lördagen.

idag på dagen efter att vi kom hem från en mysig hotellvistelse var att börja rensa och städa, så det har vi gjort på dagen, känns verkligen fräsch nu. sen kom håkan och hans flickvän och fikade med oss. håkan köpte chocklad tårta från bageriet och till det blev det te. måste åka till nk någon dag och fylla på te förrådet.

kvällen i går var så himla mysig,. vi åkte till clarion sign runt fem, checkade in och blev glatt överraskade av den otroliga utsikten, tionde våningen, högst upp (: och viiilken utsikt. magisk. man fick nästan svindel (: tänker när jag och mamma bodde i usa när jag var liten och new york på 99:de våningen-. panoramafönster från golv till tak. galenskap. där kan vi snacka utsikt. vi myste lite och sen blev det på med badkläder och hoppa in på spat, fröt nästan till is när vi tassade ut i snön på taket, på åttonde våningen för att hoppa ner i poolen under bar natt himmel. så mysigt. men uj så kallt i luften. blev bada massa bastu. men två ggr var vi nere i poolen och myste (: sen var vi helt möra, så vi gick till rummet igen och duschade och gjorde oss iordning för restaurang. mysig promenad till en mongolisk restaurang på sveavägen, plocka hur mycket mat man ville för 170 kr per person, sen tillagade kocken det framför ögonen, vi åt en hel del ^^ efterätt blev det också. mums! frukt och glass. gud vad jag äter frukt nu! nam nam! efter middagen gick vi till rummet, stupade i säng och skulle bara vila lite, men somnade vid tio tiden och vaknade upp halv tre med tvn på, hehe. så tog bort sminket och borstade tänderna och bäddade ner oss, så mysigt! ♥ vaknade när kl ringde vid 08, tog min åksjuketablett (hjälper lite tack för tipset) och somnade om till 09. då blev det lyxig hotellfrukost! mys. vi har bott på hotell en del :P men det är ju så himla mysigt! blev goda hembakta frallor med philadelphia ost, kalkon och massa annat gott. te, ägg och pannkakor med grädde och sylt. men där sa det stopp (; sen gick vi till rummet och älsklingen tappade upp ett bad till mig som jag sjönk ner i medans han tog en dusch (fanns både dusch och badkar i badrummet) så gjorde vi oss iordning och åkte hem. en riktigt bra och mysig kväll, natt & morgon! (:

och idag har vi som sagt bara myst en massa. slötittar på massa filmer som går på tv och myser runt i myskläder. imorgon är det slutprov som gäller och tacos. ska bli supergott! idag fick vi "några" bröllopskort också. från den ena "andre" fotografen. vill ha från den förste med. men han är en segpropp :P

ska mysa vidare nu! (: vi hörs imorgon. ha en underbart mysig fortsättning på den här lördagen! ♥ puss&kram.







fler kommer (; oredigerade med solen i ögonen. hihi. andra fotografen har med blåa himlen som bakgrund!





Kommentarer
Postat av: Marielle

jag tycker att din klänning är såååå fin fanny :). den är så underbar med allt tyll o det sidenaktiga längst ned. minivolangerna uppe vid brösten. jaga verkligen älskar den. är jag fräck om jag rågar vad den kostade i tyg och tråd..? även kronan undrar jag vart den kommer ifrån :).

2011-02-20 @ 21:33:28
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: fanny

marielle: aw, nu blir sebastian glad :) längst ner är det en silverpaljettrad (: den kostade runt 600 kr allt som allt. och kronan är köpt av en tjej som tillverkar dom själva (: den kostade 850 kr. sök på brudkrona.. kommer inte ihåg exakt vart :( kram

2011-02-20 @ 22:20:38
URL: http://littlemissunshine.se
Postat av: Marit

Guuud vad ni var fina! Och en sån fantastisk klänning! =)



Ha en fin kväll! =)



Kram från Marit

2011-02-21 @ 21:16:10
URL: http://mysweethome.blogg.se/thehavenofelves

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback