brudklänning

god morgon sunshines! (: hoppas ni sovit underbart. jag är utvilad och vaknade glad som en sol (; med massa mysiga katter och en gosig fästman vid min sida som var på myshumör. vilket han är varje morgon <3 älskling! vi håller på att klä på oss och göra oss iordning för vi ska till syaffären och handla mer tyll och sideband och sånt till brudklänningen! idag ska vi sy! ska bli jättekul, för jag är på pysselhumör! och att sy klännigen med sebastian är så himla mysigt! ♥ sen ska vi på middag hos hans föräldrar och efter det åker vi till stan och fikar med amie. saknat henne det var ett tag sen vi sågs. så på tiden nu! vill ju visa upp världens bästa fästman också! :D

imorgon är det måndag och massa saker som ska fixas med. jag hoppas hoppas att nya sysyemkameran kommer imorgon också. det tror jag. vill lära mig den lite innan bröllopet så jag kan lära ut till dom som kommer fota. köpte ju till ett objektiv och det kan man ta med när det är mörkt utan att det blir suddigt eller ja mörkt. och det är bra, för att ta med blixt känna sådär va :P så glad för den ♥ (: sen ska det ringas samtal och det ska skickas inbjudningar och det ska skickas andra papper. (hindersprövningen ska vi iof skicka idag) och massa små pyssel inför bröllopet. och jag hoooppas att snön inte smälter bort helt nu. då blir vi tokiga :P fast det kan ju komma mer tills vi gifter oss. det är ju ett tag kvar.. och just den månaden brukar vara den kallaste på året, så vi håller alla tummar!

nu blir det pysseldag med bröllop och mysigheter (: hoppas ni får en jättebra dag! det ska vi ha! ta hand om er! och ha en mysig söndag! puss&kram!





Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Vad mysigt att pyssla ihop

2011-01-09 @ 14:30:43
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag passar på att säga hej när jag ändå är här och vill samtidigt tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se.

Där kan du se mina tavlor, foton, modekollage m.m. Dessutom kan du just nu delta i min senaste tävling.

Lycka till och ha en trevlig dag!

2011-01-09 @ 14:53:45
URL: http://wordsbyme.se
Postat av: Annica - mamma till Elias

Sv: Ja det var jag som var intresserad av kameran, frågan är ju vad du har tänkt för pris, jag vet ju inte vad den är i för skick eller vad den kan tänkas vara värd.



klart jag är glad för er skull =)

2011-01-09 @ 15:11:32
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Jennica

Det är en bra kamera och ett riktigt bra objektiv du köpt (jag har de:P), så du kommer nog bli nöjd! =) Dock är det ju inte så att det går att ta med de i mörkret, bara att objektivet är mer ljuskänsligt =) kram

2011-01-09 @ 23:31:41
URL: http://jenfotografi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback