fredagskarameller

god dag! underbart med helg. för vi ska ha det superkul och mysigt! (; igår när jag kom hem från jobbet möttes jag av tända ljus i hela lägenheten och en stor blombukett med mina favorit blommor gerbera och massa andra blommor i samma nyans - rosa! blev så glad! älskling ♥ "för allt du gör för mig, och hur mycket jag uppskattar det". gullrumpan min hade vart nere på blomaffären och plockat ihop och beställt. sen blev det massa gos.

idag är det utgång med ann som är inplanerat. vi ska ut och dansa! men först blir det drinkar hemma hos henne med hummer mums! eller så går vi ut och äter. sen kommer sebastian och hans kompis och möter upp oss. ska bli riktigt kul att gå ut. jag har suttit med min psykologi uppsats på 6 a4 sidor sen imorse, börjar bli seg i kolan så tänkte ta lite paus i två sekunder och skriva här (; sen skynda vidare för jag måste verkligen bli klar. sen duscha och så innan jag åker till ann, blir att vi gör oss iordning tillsammans! älsklingen är iväg med sin kompis och gymmar, men hinner kramas lite innan han kommer hem innan jag åker!

imorgon har jag överaskningsdag åt sebastian heeela dagen och natten och morgonen på söndagen. det enda han vet är att vi ska på bio. blev en riktig tjejfilm komedi. och det var såklart han som valde.. hehe. ja faktiskt (; resten får han veta imorgon. kände att vi behövde massa mys. det är så jäkla mycket negativitet utanför oss. fy. måste slappna aaaav (: så imorgon blir det själ och kropps renovering! ska bli supermys!

och på söndag ska vi gymma och sy klart bröllopsklänningen och äta middag hos mamma. myspys!

nej nu ska jag fortsätta! fick en kommentar om att jag måste hävda vår kärlek hela tiden och att det istället blir motsatsen att man inte tror på att vi verkligen är kära. va tråkigt att det uppfattas så! (:

ha en underbar helg nu! så hörs vi! puss&kram!



doris blir alltid suddig på bild :P det här var iallafall den osuddigaste bilden (;



Kommentarer
Postat av: Hannah

Vilket skitsnack! som att det inte skulle vara trovärdigt/tillåtet att beskriva hur underbart kärlek är!? Nej fortsätt med att skriva precis hur du vill och fundera inte ens på huruvida någon skulle uppfatta det som falskt, eller som motsatsen. Ni är ju kära och det är fantastiskt att du delar med dig, jag blir snarare inspirerad. KRAM!

2011-01-29 @ 07:34:31
Postat av: Susie

Jag vet precis hur det är. Tillsammans har det man det kanonbra och man känner sig oslagbara.

Under hela mitt och J´s förhållande har folk varit sura på oss. Det sticker i ögonen på dem. Bara häromdagen kom en kille fram till jocke ocj började anklaga honom för att vara en girlsnatcher osv bla bla bla. Och den killen känner jag inte ens!

Det finns verkligen de som gillar att försöka förstöra, men de dom inte vet, att är att banden mellan oss två och vår kärlek, bara växer och gror ännu mer.

2011-01-29 @ 17:02:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback