god morgon!

god morgon allihopa! sovit gott? jag sover som en prinsessa bredvid min kärlek och våra katter. jag sover så djupt så jag snurrar runt massor i sängen. och det gör man bara när man sover riktigt gott och är trygg! vaknade med älsklingen vid 06 och låg kvar och myste en halvtimme innan vi gick upp. har ätit frukost med tända ljus och fotat doris lite. hon är svår att få med på bild, samma med lucifer. dom rör sig preeecis när man fotar :P buskatter. men några bra blev det nog (: har framkallt över tvåhundra bilder på oss, mig, sebastian och kissarna. och har enormt mycket mer. kan ju säga att nikon d90 systemkameran är grymt efterlängtad! ska mejla sidan idag och kika hur det går för dom! sålänge är det nikon d40 som gäller. (du som var intresserad av den, kan inte du mejla mig jag hittar inte dig) vi fotar extremt mycket och det ska bli jättekul att sätta in alla foton i album och titta på sen (:

har precis pratat med robin sebastians barndomsvän (och även min nyfunna vän) på msn, blev mycket nostalgiprat. ska ha nostalgikväll snart med massa barnprogram från 90-talet. jag längtar nog mest till trasdockorna och räddningspatrullen. hihi. kul kul.

ska strax börja plugga. var tvungen att vakna till liv lite bara (: imorgon jobbar jag från 10 - 14 på restaurangen och sen sitter jag barnvakt åt saga från 15:30 - 22. så det blir en heldag med massa jobb! skoj med jobb, men aj vad jag kommer sakna älsklingen /:

hoppas eran dag blir bra! vi ska fira sebastians pappas 50årsdag ikväll. ska bli mys! (: vi hörs sen. puss&kram.

och påtal om det. många som undrar vad som hände med alexander.. vi gjorde slut för 1,5 år sen. och har försökt fram och tillbaka till och från tills vi kom på att vi är bättre som vänner och vänner det är vi (: så nu vet ni det! vi vandrade på samma väg i många år, men när det kom en korsning så valde han höger och jag valde vänster.






Kommentarer
Postat av: Anna

Man har inte fått känslan av att det vart slut mellan dig och A i hela 1,5år, när det på bloggen så sent som i höstas ändå ger ett ske av att allt är bra och mysigt ;-) mest hela tiden . Men ärligt talat vem har med det att göra?! Förutom du och A?



/anna

2011-01-26 @ 10:06:31
Postat av: Anonym

anna: det har det varit. men vi har som sagt testat fram och tillbaka, så när det stått att det varit mysigt, så har det vart det. nej precis. det är privatliv. och vi valde att inte gå ut med det direkt. kram

2011-01-26 @ 11:21:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback