pluggar & syr

hej allihopa! mår ni bra? jag är trött (: somnade i älsklingens knä medan han tittade på en handbollsmatch. så kul tyckte jag att det var, hihihi :P just nu sitter vi inne i mitt gamla (ett av dom jag hade två när jag bodde hemma) flickrum och syr och skriver uppsats. älsklingen syr och jag sitter med macen i knät och dricker te och skriver uppsats (: snart klar, ska bara finslipa!
vi hade verkligen mysigt igår. vi åt på gamla stans bästa italienska restauranger agaton, blev trerätters, skagentoast och melon&parmaskinka till förrätt, oxfilé pasta med kantareller purjolök, grädde och parmesanost till varmrätt och vaniljglass med massa bär och jordgubbar med någon slags skymed citron till efterrätt och varsitt glas vin. mycket gott. var första gången jag skrev en kommentar på allt om sthlm. verkligen nöjda (: bra servis, maten kom in kanon snabbt och personalen var jättetrevliga, gick på en tusenlapp för all mat, och man blev så mätt så det kändes som vi rullade därifrån sen. sen gick vi till bion, en riktigt rolig och bra film, jag blev helt förtjust i tjejen som hade huvudrollen, egen, skinn på näsan och otroligt stark i sig själv. och vilken otroligt ball familj, så ska vi också bli till våra barn, det lovade vi (; easy a var det vi såg! sen efter bio med både sourcream snacks, popcorn, varsinn godispåse och cola, det var ju väldigt illamående framkallande efter all mat kan jag meddela :P men på något konstigt sätt så gick det ner! sen gick vi raka vägen till hotellet och hade supermys. duschade och gosa! fick massage och ömma ord och massa kärlek. och sen bestämde vi att vi minsann ska köpa en carpediem säng när vi flyttar. fy vad man sover underbart i dom sängara :D dyra som fan, men sover man gott orkar man jobba hårdare och tjäna mer så det jämnar ju ut sig i längden :P typ. åt god hotellfrukost och duschade innan vi lämnade hotellrummet och begav oss hemåt. satt i hotell lobbyn ett tag och läste nyheterna och diskuterade vardasrumsbordet vi ska göra (: i betong såklart (; bygga låda och gjuta och skruva på stora hjul i svart gummi och krom. kommer bli så coolt. gud vad jag längtar tills vi flyttar. huset vi kollade på i hallstavik hade fuktskador nästan överallt. så njaa. nej. vi kollar vidare (: och vi har hittat några. men det måste stämma in på många plan! just husköp känns inte som man vill förhasta sig med. vi är jäkligt spontana och så, men när det kommer till stora summor att lägga på ett boende och ja, känna efter om man orkar så stora renoveringar, så tänker vi efter. jobb ser iaf ut som det löser sig i närheten, så nu är det bara ett boende som ska lösa sig med (:
ska fortsätta med mitt arbete nu. skulle kunna sitta och grubbla, analyser och skriva om det här i evigheter, men tyvärr finns det inte utrymme för evigheten just nu (; så dags igen. vi hörs senare. ta hand om er nu och ha en mysig söndag! puss&kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback