thaimiddag

gud vad jag är mätt, riktigt gott var det. vi fuskade och köpte hem thaimat från pong här utanför. mums. måste vara den godaste thaimaten ever. älskar den. starkt, gott och massa massa mat för en billig peng! (: mysigt med takeaway tycker jag. lite vardagslyx! (: julius satt med oss som vanligt. nu har han äntligen (iaf nästan) lärt sig att inte vara uppe på bordet under middagen! hejja, det går framåt (:

vi har det mysigt här hemma. myser runt i myskläder, kramas, pillar med vårt för oss själva, tar myspauser, kelar med katterna, plockar lite, lyssnar på mjukisrock på spotify, gör smoothie i mixern, ska ha till filmen sen ♥ älskar varandra lite extra. räknar dagarna till bröllopet 18 dagar kvar nu. pirrar i hela kroppen! är allmänt lyckliga och harmoniska. jag är så jävla kär! lycklig! hel! happy! ÅH! måste skicka in papper om efternamnsbyte nu i dagarna också. och när nya visakortet kommer så kommer det stå nya namnet 
. i love!

dagen har varit helt underbar,. pluggande och jobbsökande, fått tre jobb på bara några timmar. känns toppen. glad är jag! blev hämtad av annflickan (; och åkte till farsta. lunchade för 300 kr på ett café, helt galet. kunde vi nästan gått på restaurang (; cola, latte, chailatte, bakelser, varma mackor och sånt gott. jum jum. massa tjejsnack och hemlisar (; och sen lite shopping! mysigt! sen möttes jag av ett nystädad hem när jag kom hem, älsklingen hade skyndat sig och städat tills jag var hemma och det blev verkligen uppskattat! vilade lite och sen hämtade mamma oss så åkte vi till gamla lägenheten och tömde lite till. fick med oss massa kattleksaker, så katterna blev galna när vi kom hem :P träffade linzzi en kompis påväg till oss och hon blev jätteglad för vår skull. gullig! (: vi ska fika någon dag nu.

ska fixa smoothin nu och krypa ner och titta på film med älsklingen!

ha en mysig kväll så hörs vi imorgon (: puss&kram!










 
Trackback