underbara

jag vill bara tacka för att ni är så himla underbara. jag blir så himla glad varje gång jag loggar in här på bloggen. känner jag mig låg, då gör ni mig glad igen! jag hoppas ni känner er stolta över att ni får mig att må så bra! för det gör ni verkligen. hade velat träffa varenda en av er och tacka er personligen och vem vet en vacker dag kanske det blir så. men sålänge tackar jag här ist. tack! <3

nu ha rjag och min älskade älskade fästman flyttat ihop och ingen är lyckligare än jag! han och katterna går hur bra ihop som helst och lucifer han är tokkär i sebastian, han har alltid tyckt om killar. och ja, han höll hårt för sebastian (; nakenfisarna sover tätt tätt intill oss under täcket på nätterna och doris vöckte mig med ett "mjaaoou" i morse, hon är så jävla gullig! jag känner mig hel. mina älsklingar, allihopa under samma tak! kan lixom inte bli bättre. tänk när vi flyttat till vårt hus. (letar för fullt och har ju några alltenativ, lutar åt det i norrtälje) så kan vi sitta allihopa och mysa i våran fina villa och värma oss framför en brasa! ÅH. jag är så lycklig! att träffa sebastian var det bästa som kunde hända mig,. har känt mig vilse i över ett år. på några ögonblick fick han hela min trygghet att flytta in i honom och jag känner mig helare än någonsin. lycka på riktigt! jag älskar dig sebastian! du är mitt liv. det rusar lycka i mina ådror, det brinner och ömmar och bultar i hela kroppen när han drar sina vackra händer över min kropp och tittar in i mina ögon. gud jag är så kär. om ni bara visste vad han betyder för mig. can't live without him.

dom senaste två dagarna har jag, älsklingen och robin flyttat hela mitt möbelemang och alla 33 flyttkartonger mm från lägenheten jag bodde i och nu bor vi hos oss i sebastians lägenhet innan vi köper hus. därav bloggtorkan. och allt har gått hur bra som helst. vi har haft skitkul. skrattat så vi gråtit, flamsat och varit skittrötta och övertrötta (: men det har gått hur bra som helst som sagt (: ni är guld värda. jag är så glad för alla nya vänner sebastian presenterat mig för. dom är verkligen vänner som är bra! hjälpsamma och snälla, roliga och allt man kan vilja ha i vänner.

igår när vi kom hem och hade fått in dom saker jag ska ha här, resten av mina saker står hos hans föräldrar i villan inpackade i källaren tills vi flyttar, perfekt (: så storstädade vi här, höll på i flera timmar, tvåttade i 6 timmar, bytte gardiner, hängde upp min fina svarta bumlinglampa i köket blev hur bra som helst (: satte upp mysbelysning och medans jag vilade i soffan och läste "leva" och myste med katterna på magen så överraskade älsklingen mig med tacos och tända ljus. gosgubben <3 vi hade verkligen en mysig kväll. pratade och hade djupa samtal om livet, värderingar och sånt. jag älskar att diskutera, analysera och förstå. och förstår jag inte då tar jag reda på. vi somnade sött i varandras armar runt 03. vaknade vid elva tiden och har legat och myst i sängen tills nu. dags för mysig lördags brunch (: sen ska vi till gamla lägenheten och fota möbler som ska ut på blocket. och ikväll ska jag och sebastian ut på göta källare och dansa dansa! så jäkla kul (: och jag är så happy att han tycker om att dansa lika mycket som jag :D han är perfekt. bröllopsklänningen ska vi sy på också! ska bli mysigt att pyssla ihop <3

nu är frukosten klar och tet är upphällt! hoppas ni får en helt underbar lördag nu så hörs vi senare! massa pussar & kramar!





Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Så roligt att du har hittat din själsfrände, det är du verkligen värd.

Håller tummarna att ni hittar "ert" hus snart och hoppas ni får en trevlig kväll. kram

2011-01-08 @ 18:46:24
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Jag tycker att det är du som gör en glad :)

2011-01-09 @ 09:33:32
Postat av: Petra

Men gumman. Du gör ju oss så glada och inspirerade!

By the way, you got mail.



Kram

2011-01-09 @ 10:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback