frukost!

god morgon! har precis ätit upp min frukost och ska strax hoppa in i duschen innan jag börjar jobba. idag jobbar jag från 12-22:30. arbetsnarkoman. och trött är jag. eller jag lär vara ikväll :P just nu är jag riktigt utvilad efter en god nattssömn! sover jättegott om nätterna och jag hoppas att det fortsätter så då jag hört många som är gravida som inte alls kan sova. jag sover som en sten. toalettbesök ca 2 ggr per natt men annars sover jag jättegott (:

kanelbullebaket blev jättemysigt! och vi kombinerade middagsfix med bullbak. jag lagade middagen och älsklingen satte bulldegen så gjorde vi bullarna ihop sen efter middagen (: och maten blev jättegod. skulle ju lagat någonting som vi aldrig ätit, och det hade vi inte heller ^^ vi har ju ätit det var för sig innan. men aldrig tillsammans. blev caesarsallad med riven parmesan ost och egengjorda krutonger. MUMS! det måste vi göra om! sen tittade vi på nästan hela filmen "trassel" innan vi hoppade i säng.

en mycket mysig och bra kväll (: tänkte sätta mig i köksplaneraren efter jag duschat medans jag jobbar och pilla lite. måste beställa köket till huset snart! ska bli riktigt kul att renovera det. och jag tror att det kommer bli kalasfint! vet inte om jag berättat att vi ska slå ut en halvvägg och ha en stort kök och matplats. kommer bli fint! (: ska bli skoj att visa er här sen också. tänk nu är det bara tre veckor kvar tills vi blir husägare på riktigt och kan börja renovera! den 15 augusti ska vi ner till linköping igen och få nycklarna! ska nog beställa biljetterna redan nu.

jag hoppas ni får en bra dag! så hörs vi senare. jag kan nog blogga lite medans jag jobbar här hemifrån. ibland är det mer jobb än andra dagar och ibland knappt någonting. men vi hörs snart igen iallafall (:

ta hand om er! puss&kram.

 



Kommentarer
Postat av: Hanna

Ser riktigt gott ut! Vi brukar göra ceasarsallad ofta, fast utan parmesan, måste prova detta! kramen

2011-07-19 @ 14:53:52
URL: http://graficum.se/
Postat av: Pixie

Bullarna ser ju sjukt goda ut. Flera år sedan jag bakade bullar sist. Borde kanske göra det, fast då äter jag säkert upp alla på en gång också. Massa kramar.

2011-07-19 @ 16:36:43
URL: http://tigerbumbi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback