glad överraskning

hej sötnosar (: nu är jag hemma från jobbet och jag har haft en riktigt bra kväll. fick sitta i kassan, då en av mina snälla jobbkompisar tog mitt pass i kundtjänst! alla kunder var så glada. måste varit mitt galna trollhår :P någon frågade om jag hade permanentat mig. haha. tack och lov för plattång, men idag orkade jag inte ^^

sen kom älsklingen förbi en timme innan jag slutade och satt och slängde slängpussar mot mig hihi. och så tog han en fika! (: när vi kom hem nyss så sa han "så kan vi sova ut imorgon" var helt inställd på att han skulle upp och jobba! men vi är ju lediga båda två på dagen :D jag jobbar lite hemifrån, men annars ingenting förens när jag börjar 16 på coop. så jobbar jag sex timmar med 100% ob. härligt! ska bli jättemysigt att få sova ut med darlingen och äta en lång lördagsfrukost ihop! gud vad man uppskattar dom små stunderna vi har ihop nu när vi jobbar såhär.

nu ska vi krypa upp i soffan med pyjamaser, tända lite levande ljus och mumsa vattenmelon och nektariner och kramas! se klart på "gulliver's resor" med jack black och sen sussa i mysiga sängen (: funderar på en dusch innan, så skönt att krypa ner mellan mjuka lakan nära finaste maken! (: åh!

sov så gott allihopa! och dröm sött ♥





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback