gooood moooorgon löööördag :D

härligt med helg eller hur (: älsklingen håller på att duka fram en braklördagsfrukost och jag har duschat och håller på att sminka mig nu! och lyssnar på musik. den här har vi hoppdansat runt till nu på morgonen. dansa är kul (: och vi dansar ofta ^^ känns lite otypligt att gå ut och trängas på en nattklubb så pigg är jag inte längre, haha. men hemma går det finemang (:

sovit gott i natt, drack inget te i går (; blev massa vattenmelon och mys i soffan till sista delen av filmen och sen bäddade vi (läs sebastian) rent i sängen och duschade innan vi kröp ner. så skönt! somnade på en gång!

idag jobbar jag 12-22:30 helt sjuka arbetstider! men jag bytte med en tjej på jobbet som ville fira sin syster tror jag. så jag fick mer timmar, ob och så kunde jag jobba hemifrån på dagen också. perfekt (: och hon blev ju glad! imorgon jobbar jag 10-18 på coop med ob hela dagen. det blir en bra lön! med tanke på att på dagar får jag betalt för 26 timmar. ob är bra! + andra jobbet!

lördag idag som sagt! hjärtat ska övningsköra med sin pappa och ja, jag ska ju jobba! sen ses vi ikväll och umgås en stund innan vi ska sova!

hoppas ni får en underbart bra lördag! så hörs vi imorgon igen! PUSS!



nyårsafton förra året. när vi förlovade oss! båda kom till festen råspacklade med
glitter överallt och såg helt galna ut. och folk hade nog mer roligt åt oss än vad vi hade på festen.
haha. man måste kunna bjuda på sig själv!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback