middag på restaurang

god kväll vänner. hoppas ni mår bra. jag känner mig aningen piggare idag. tror det kan vara för att jag sminkat mig ^^ man blir lixom sjuk av att ligga på sjukhus på något underligt sätt. sebastian var i väg till bolia idag och köpte vår soffa som vi ska ha i vanliga vardagsrummet. det blev en sån här "sepia" fast i ljusgrått grovt tyg. riktigt läcker är den ^^ det var 20% just i den butiken tills idag, så ja, såklart passade vi på när vi ändå skulle köpa den (: får stå i vårt vardagsrum hos mamma sålänge tills vi flyttar till huset. tänk nu är det bara två veckor kvar sen är nycklarna våra! härligt! (: dax att beställa kakel och tapeter och golv till övervåningen och så om någon vecka även köket. det känns skönt att fixa med sånt här trots att jag inte kan röra mig härifrån. man får lösa allt på bästa smidigaste sättet helt enkelt. och visst är det aningen frustrerande att vara strandsatt här. men jag pysslar och vi myser och ja, tiden går faktiskt. nu har jag tid med massor som jag vanligtvis inte hinner. typ som mitt planch företag. sitter och pillar med det och igår och idag har vi sytt på hectors vagnmobil. vi gör en egen med små knasiga och gulliga figurer som ser allt annat än normala ut (; jag hoppas att liten kommer tycka om den. för den är verkligen sydd med kärlek ♥

när älsklingen var tillbaka från stan så tog vi en promenad. och kom ut i friska luften. mysigt att känna vinden i håret och ha solen i ansiktet. vi gick till affären och handlade helt okej matlådor till sebastian. han får tyvärr inte mer än frukost och kvällsfika här. fast jag blir inte heller mätt på maten här. den är helt okej men mätt blir jag inte ^^ ann har varit gulligast och kommit med matlådor till oss och hon kommer även imorgon. hon har verkligen varit en klippa dom här dagarna. riktigt till försäkringskassan, fixat med mammapenningen (det löser sig trots det här phu) och jag får räkna med mina timmar som jag skulle ha jobbat fram till ledigheten. och varit här och tröstat, kramats och bara pratat. man blir galet knasig här inne i rummet i bland ^^ så glad att hon varit här så mycket!

nu ska vi ta oss ner till en restaurang/krog här neranför och äta middag. ska bli mysigt att byta miljö och få sitta och äta god mat med världens bästa! jag är så glad att han står ut med att vara här med mig dygnet runt. han gör verkligen allt för att jag ska ha det så bra som möjligt! min stora kärlek (: jag älskar honom så!! och snart är vi tre. dubbellycka! hector fixerade sitt lilla huvud i går kväll vid 23.00 sen har jag haft sjuka smärtor därnere. sammadragningar och knappt kunnat gå. vi får se när liten bus kommer. jag är helt inställd på den 1 augusti. time will tell.

så, jag hoppas att eran lördagskväll blir mysig (: vi hade en riktigt mysig kväll igår också. vi köpte lite chips och smågodis och läsk och kröp ner i sängen och tittade på film och kramades. en perfekt fredagskväll (: och nu blir det middag som sagt! antagligen film sen med :P sen sussa. är faktiskt trött.

puss&kram.

 
 
 

haha knasbollar (;


 


Kommentarer
Postat av: Hemma hos Katta

Men hej Fanny! =)



Gud vad länge sen! Tappade bort din blogg någonstans på vägen (troligtvis när jag bytte dator) men nu kan jag följa dig igen. Och bebispojken i magen såklart - GRATTIS! =) Usch så läskigt att behöva åka in i förtid sådär men hoppas ni båda mår bra nu.



Kraam Katta



ps. Moln-underlägget i silikon kommer från KG Design som både har en webshop och säljer sina produkter i många webshopar med barnsortiment.



2011-08-01 @ 20:53:37
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Malin

Hoppas det går bra för er nu, har varit in nu under dagen och kolla om du har uppdaterat. Hoppas eran lillkille stannar ett tag till inne i värmen. Ha en trevlig kväll, håller tummarna för er =)

2011-08-01 @ 22:04:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback