mot jobb

ska snart till andra jobbet och slita ^^ nej det är nog ganska hyffsat lugnt ikväll. eller inte. vi får se. gick bra att jobba hemifrån gjorde klart allt fort. så det blev att avsluta snabbare än vad jag räknat med! skönt. imorgon får jag mitt anställningsbevis också.

pratade nyss med min gosgubbe! han kommer hem från jobbet när jag börjar. så är det vissa dagar. men det bästa är att det här bara är tillfälligt och då kan vi stå ut ^^ jag kommer ha kvar två jobb när jag går på mammaledighet och kan lägga upp tiderna som jag vill. så jag kommer vara hemma, så då blir det inte lika mycket ifrån varandra som det är nu dom här veckorna innan vi flyttar. vill man någonting så får man kämpa! och man måste våga för att vinna. och våga det tycker jag vi verkligen gjort! och jag är riktigt glad för det! man ska alltid följa sin magkänsla och sitt hjärta och sig själv. annars blir man aldrig lycklig.

nu ska jag käka grekiska köttbullarna från igår med sallad och tsatziki. mumma!

ha en jättemysig kväll! puss&kram (:






Kommentarer
Postat av: Malena

Gud va söt du e i lockig hår!:-) Blir så glad av att läsa din blogg, du ger mig så mycket inspiration och du har hjälpt mig att bli stark och att lämna en en dålig och destruktiv kille som behandlade mig illa och har nu träffat en jättesnäll och skötsam kille som behandlar mig så bra så jag måste nypa mig i armen för o förstå att det är sant, att jag äntligen har hittat någon som älskar mig och bryr sig om mig och att jag hittat min inre styrka att förstå att jag är värd detta! Vi ska gifta oss inom en snar framtid...Är så lycklig!

Du är en ängel som sprider inspiration och blir så glad när jag läser din blogg. Lycka till med flytten, skulle gärna flytta från Stockholm oxå men än så länge håller våra jobb oss kvar här...

Tack för att du finns! Puss o kram!

Malena

2011-07-15 @ 21:58:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback