bad day

vaknade helt paralyserad. visst måste man ha såna dagar också för att verkligen kunna njuta av dom bättre dagarna. det är lustigt med mig hur jag kan ena dagen känna sån enorm lycka och dagen efter dippa totalt. min fina har suttit i telefon med mig och varit världens stöd. som alltid. jag älskar honom för att han alltid är så snäll och omtänksam. han ger inte upp förrens han ser att jag mår bra igen. och ann och helena, som alltid är  ett stöd som inte går att förklara. fick blommor mmsat och långt uppmuntrande sms. jag vet att dom alltid kommer finnas här. vi har ett sånt starkt band mellan oss. det är ju såna vänner man vill ha i livet, som man inte alltid behöver höras med, men man vet att oavsett vad så finns dom där jämt då det är tungt. och annars med. ♥ fick som uppdrag att le i två minuter och tänka på allt fint jag har att se fram emot. och det hjälpte faktiskt lite!

när jag mår såhär låter jag mig må så ett tag. inte förstöra en hel dag. ätit lite frukost, myst med katterna, planerat in lunch på mysigt café med mamma och älsklingen om en timme. och sen ska vi titta på film innan jobbet. så det blir nog en okej dag. i hope. men som sagt. jag försöker intala mig att en sån här dag gör att jag uppskattar dom bra dagarna mer.

nu ska jag duscha och sminka mig och sätta på mig en ljusrosa klänning med svarta prickar och vara glad, sådeså!

ha en jättebra dag nu! så hörs vi mer ikväll. pusspuss!






Kommentarer
Postat av: Hannah

Hoppas verkligen att det är en tillfällig dip och att du snart är tillbaka med fulla krafter. Du är rent ut sagt skitduktig som skriver om ditt mående, för att må dåligt är så mycket vanligare än vad många tror. Om du vill och orkar vore det mycket intressant om du skrev ett inlägg om borderline och hur du har behandlats (medicinskt) under åren. För visst är det borderline? minns att du skrev om det tidigare.



Som jag förstår mår du mycket bra idag vilket är fantastiskt, men är detta något man föds med, utvecklar på grund av olika händelser i livet etc?



KRAM!

2011-06-08 @ 19:23:58
Postat av: Anonym

Hannah: tack för din fina kommentar. Blir så glad! Absolut ska jag skriva om diagnosen jag har! Och dy har så rätt så, det är borderline! Massa kramar!!

2011-06-08 @ 21:09:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback