det närmar sig!

Hej på er! just suttit i samtal med en rolig prick på boxer. haha. vi har fått höra den bittra sanningen om att det tar hundra år innan vi kan få bredband hos mamma, så det är ingen idé. det kommer bli väääldigt få blogg inlägg under 8 veckor ): jag får typ blogga via mobilen och ev försöka komma åt en dator någonstans ^^ men det löser sig! vi kommer iallafall ha internet och tvbox i huset när vi flyttar in :P alltid nått, hihi. den 29 kommer städfirman hit, så nu är det inte många dagar kvar tills vi flyttar till mamma. det rör på sig och det pirrar i hela magen :D och den 29 åker jag och anna till ullared också (: ska bli superkul. en roadtripp! vi får åka galet tidigt! för vi vill ju hinna vara där några timmar innan vi åker hem igen! sen är det bara att boa in sig hos mamma och längta och planera till alla renoveringar och att äntligen få bo i vårt fina mysiga hus! ÅH VAD JAG LÄNGTAR!! mår jag dåligt en dag, så tänker jag bara på allt mysigt vi ska göra där. och hur bra allt känns! så mår jag bra igen (:

ska snart åka och jobba, om en timme sisådär, så ska strax duscha och fixa iordning mig! men vi hörs mer ikväll! hoppas eran dag blir toppen! puss!



såna här retro lampknappar kommer vi köra på i hela huset (: älskar dom! det är bra att sebastian känner en elektiker, för vi har mycket planer med just det. kommer bla. ha en stjärnhimmel i hectors rum med fiberoptik, spottar i köket med dimmer, och samma i badrummen. bra att han är billlig ^^




Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Du kan ju köpa ett mobilt bredband kontant så du iaf kan surfa lite ;)



Det är bra att känna hantverkare så slipper man betala dyra pengar för att anlita någon firma, kramar

2011-06-22 @ 14:31:33
URL: http://annista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback