ergobed 700 maximus

idag åkte vi och köpte vår nya säng, en i 180 blev det. den där som man somnade i när man la sig i och som kommer bli ännu skönare eftersom den är direkt passad till hur vi ligger, hur våra kroppar ser ut, hur mycket vi väger osv. vi fick elva tusen i rabatt. men ändå gick kalaset på 60.000 kr. helt galet. men med tanke på att man spenderar så många år i sängen under livet, så tyckte vi att det var värt det. vi valde en säng i ljusgrått tyg. kommer bli super till resten av inredningen och färgvalen på väggarna i sovrummet. den tar ca tio veckor att färdigställas. det tog två timmar att pröva ut sängen med alla tester osv. mätning, fotning osv. testning med känselsensorer. jag hade aldrig kunnat gissa att det gick att göra SÅ många tester för en säng. men det kommer bli perfekt! längtar tills den kommer ♥ snart snart får vi våra hus nycklar. då kommer vi börja beställa mer möbler, soffan blir också i ljusgrått. en riktigt mysig stor skön soffa ska vi ha. hittade ett jättefint vardagsrumsbord på bolia idag också i högblankt. mycket fint! (: så nu är alltså en möbel avprickad på shoppinglistan. och vi är så nöjda så (: sen gick vi och åt på restaurangen amazon. galet god mat! jag åt oxfilé och fläskfilé medaljoner med rödvinsås, beaneisås och pommes och älsklingen tog en oxfilépasta med färsk vitlök och färska champinjoner. nam nam! sen har vi varit hos mamma och fikat nu på kvällen (: och frossat i vattenmelon när vi kom hem. mums! nu sova - puss&kram!





Kommentarer
Postat av: Felicia

Hej! Jag blev lite fundersam när jag läste det här,

är det inte dumt att mäta ut (Eller vad man ska kalla de) sängen när du är gravid? Tänkte, om dem räknar så precis efter vikten och hur du ligger så att den ska bli perfekt? :)

2011-06-03 @ 21:41:27
Postat av: fanny

Felicia: dom tog min vikt som jag brukar ha, sen gjorde det ingenting om det diffade några kg hit eller dit :) jag har inte gått upp så mycket sen jag blev gravid. och OM det skulle bli helt galet så shysterar dom sängen :D

2011-06-03 @ 23:03:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback