Glad midsommar!

nu ska vi äntligen krypa i säng! att sluta halv tolv ikväll kanske inte var helt optimalt då vi ska upp 06 imorgon bitti ^^ men det får gå. kommer nog vila under dagen skulle jag tro (: och gå en liten promenad till någon kiosk med älsklingen och köpa glass, hans idé mysprutt som han är ♥ imorgon ska vi fira midsommar på sebastians farmor och farfars land. jag gillar dom! gjort sen dom steg in här för ung. ett halvår sen (: och siv lagar alltid sjukt mycket mat och jag gillar mat! (; blir nog en brakmidsommar med allt var det innebär med sill, färsk potatis, majstång och små grodorna! hehe.

men nu ska vi sussa innan. har öppnat ett stooort h&m paket. shoppat lite kläder till oss och hector, en jättefin maxi klänning med massa små blåa blommor. det blir min midsommarklänning i år (: och finaste sebastian ska ha skjorta och jeans (: sen köpte vi svarta sittdynor till utemöblerna till den inglasade verandan. och lite annat smått och gott i inredningsväg!

kvällen på jobbet gick bra! älsklingen kom in vid tio och överraskade mig (; mysigt! han saknade mig för mycket :$ och det var bra för jag saknade honom jättemycket med. saknar honom jämt! skulle kunna på bo en öde ö med honom. vi har så sjukt kul och mysigt ihop. han har alla sidor som jag behöver ha i en människa för att trivas med den till 110%! annars brukar det vara att man har lite av varje i alla.. men han har allt! jag älskar dig!! fick höra flera ggr på jobbet att jag är så glad och positiv och det glädjer mig! för det är ju det jag är :P ser ingen som helst anledning till att gå runt och vara bitter (; livet är för kort för sånt!

nu ska vi sova som sagt! hoppas ni får en jättemysig midsommar imorgon och var rädd om er! massa pussar&kramar! ♥





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback