God morgon!

god morgon underbaringar :D hoppas ni sovit gott! jag vaknade nyss, suttit och shoppat lite åt mig och älsklingen på h&m's rea och älsklingen har precis börjat med frukosten. älskar våra helgfrukostar. mums! sebastian är iväg och köper nybakt bröd. sen blir det långfrukost här hemma innan jag ska fixa iordning mig för bröllopet (: kommer bli en bra dag idag!

jag är jättesugen på att baka. så imorgon på dagen tänkte jag baka! nått gott bröd med massa nyttigheter i. sen jobbar jag kväll. ledig måndag och tisdag och då ska vi fixa med massor. besök hos mvc och vår barnmorska. besök hos sjukgymnasten. lämna hectors barnvagn till vanja som ska klä om den. vi ska till ikea och beställa köket till huset så allt hinner komma till i mitten av september, altenativt så kommer vi köpa kök från kvik då ikea inte har högskåp för hörnor.. men vi ska iallafall till ikea och kika. och vi ska på bio och mysa :D sen ska jag träffa helena också inne i stan och ta en fika!

har haft julkänsla i kroppen sen igår. varför vet jag inte. men jag längtar jättemycket till hösten och julen, kan ju bero på att vi flyttar in i huset då och kommer fira jul hos oss. är det någonting jag älskar så är det julen och att planera inför den. huset är typ det enda vi är fokuserade på just nu ^^ det känns så skönt att vi betalar alla inköp till huset med cash. jag är rädd för avbetalningar. och båda är överrens om att köpa det vi verkligen vill ha. istället för att köpa nått tillfälligt och sen köpa det man vill ha. då sparar jag hellre och köper det vi verkligen verkligen vill ha! bra med buffert säger jag bara. är så glad att vi fått ihop allt! jobba och slita och såklart pengar för lägenhetsförsäljningarna! positiva med att äga sitt boende! (; allt kommer bli toppen!

ska försöka välja en klänning tills ikväll. mulet ute, så vi får se vad det blir. och sen äta frukost med hjärtat!

ha en jättebra dag så hörs vi mer ikväll om det inte blir för sent! massa pussar&kramar ♥



funderar på nått liknande till badrummet på övervåningen. vi ska iallafall ha en duschvägg och det blir inrett i stilrent. toaletten på bottenplan kommer vi fixa till i 50tal med svart och vitt rutigt klinersgolv i 10*10 cm och en äldre toalett med bakelit sist!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback