grilla grillspett.

myspys i parken strax. älsklingen har gjort 17 grillspett, så nu blir det grillning med älsklingen! mamma var och hämtade mig på jobbet, så vi handlade lite. kom hem med en jääättefin blombukett åt sebastian, hihi, han blev jätteglad (: även fast den var rosa. handlade tre jättefina bak och kokböcker också. två av dom här nere (: en med kakor och en med muffins! ska bli jättekul att baka sen :D tänkte ha en av dom svarta pocket string hyllorna jag köpte typ förra året som ännu inte kommit upp (: ha en av dom i köket och ha massa kokböcker i. blir nog bra!

ikväll blir det som sagt grilla, kolla på film om vi inte är helt slut när vi ätit så mycket mat (; kameran åker med också! vi hörs senare. imorgon är jag ledig (: skulel varit ledig mycket den här veckan, men har tagit massa extra pass. men imorgon tänker jag inte jobba, jag ska in till stan och titta i affärer och träffa helena (inte "min" helena, utan sebastians tjejkompis som jag numera snott (; hihi) så vi ska fika och så. mys!

ha en jättebra kväll nu och ta hand om er. och tack igen för era kommentarer. värmer! jättemycket!
puss&kram





Kommentarer
Postat av: Marielle

Fina böcker:). Ser fram emot bilder på dina konstverk. Allt du gör blir alltid 100% tokbra och fint. Allt du säger om känslor då man mått psykiskt dåligt det känns så äkta. En buskram till dig gumman<3

2011-06-10 @ 22:57:18
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback