hector på konsert

våran älskade hector har varit på sin första punk/rock konsert, linkin park är bra och det tyckte resten av den fullsatta globen med! jag blev lite orolig över ljudivån, nu satt vi långt ifrån scenen, men jag satt och läsluste på nätet och det verkar som att en konsert är helt okej för liten i magen. han bökade runt hej vilt därinne. lilla hjärtat! ♥ katterna var glada när vi kom hem. och jag med, för jag är jättetrött. ska bli jätteskönt att sova. kramas med älsklingen och drömma. imorgon ska vi börja packa inför flytten. alla vinterjackor och röja på vinden. det mesta ska tydligen kastas. inget mig emot, rensa är skönt! (:

sen ska vi lämna hectors barnvagn till vanja som ska klä om den i svart galon med rött tyg på insidan med små vita prickar. kommer bli den finaste vagnen! med den gulligaste ungen i. ♥ satt och njöt med handen på magen under konserten och myste. tänker mycket på hur det kommer bli när han är här. hur mysigt vi ska ha. hur mycket jag ska överrösa honom med kärlek. det barnet kommer aldrig känna sig oälskat. för gud vad vi älskar honom redan!

nej jag är verkligen trött. ska ta ut linserna och tvätta av sminket och krypa ner med maken min! sov så gott underbaringar, dröm sött, så hörs vi imorgon (: puss&kram!





Kommentarer
Postat av: Amii

Hej Fanny! Tänkte fråga om du och Sebastian pratat om hurvida ni kommer lägga upp bilder på Hector i bloggen eller inte? Det är nog inte bara jag som är jättenyfiken på hur er lilla skatt kommer se ut! Både du och Sebastian är ju otroligt vackra människor! :D <3

2011-06-15 @ 09:52:35
URL: http://insidepain.blogg.se/
Postat av: fanny

amii: heej :) ja det har vi diskuterat och vi kommer att lägga ut bilder på honom. va gullig du är amii. tack så mycket och detsamma! <3 kramar!!

2011-06-15 @ 11:34:55
URL: http://littlemissunshine.se
Postat av: Amii

Åh vad glad jag blir! :D Jag själv vill ju inte ha barn pga min psykiska ohälsa men jag gläds gärna med andra!! Jag har mina vovvar och det räcker (numera dessvärre bara en vovve då jag fick avliva min 4-åriga tik för tre veckor sedan) och jag försöker övertala pojkvännen till att vi ska skaffa nakenkatt, har blivit så förälskad i era nakenfisar att jag var tvungen att ha med två stycken i min fiktiva novell i min nya bok haha!

2011-06-15 @ 13:30:05
URL: http://insidepain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback