magsjuka

jäätteroligt. eller mindre. jag har sprungit på toa x antal ggr. får inte behålla någonting. så idag är jag hemma och imorgon med. sen är jag ledig på onsdag och torsdag. jag som skulle jobba jättemycket idag ): men att smitta alla på jobbet kändes lagom elakt. hu. så jag blir sängliggandes idag. ska passa på att planera inför inköpen av alla möbler. och sova. och försöka få i mig mat. ska till vårdcentralen vid tolvtiden och undersökas. sen blir det lugn och ro idag. ska försöka få i mig middag senare ikväll. planerna är ugnsbakade rotfrukter i honung och timjan.. klyftpotatis, grillade lammfärsspett och älsklingens goda tzatsiki. just nu känner jag mig inte alls sugen på mat. får se senare.

jag ligger i sängen och vilar med kissarna, älsklingen är iväg och skriver in sig på körskolan, nu blir det intensivkurs i två veckor för att ta hans körkort. i september ska jag ta mitt. sen är det bara en fin fin och bra kombi som ska inhandlas. får se vad det blir (: bor man på landet är körkort a och o. och bil. helst varsinn. vi ska köpa en ny och en äldre. den nya funderar vi på en volvo v70 eller jaa. nej vi vet inte. time will tell. och sen en billig bil. så vi kan ha tillgång till bil båda två. så jag och hector kan åka till linköping (tar 15 min från huset dot in) på mammaledigheten. och sebastian kan åka till sitt jobb. får bara hålla tummarna att han inte blir smittad nu, det vore ju inte så bra nu när han ska ta körkortet...

nej nu ska jag dricka lite avslagen cola. toppen mot magsjuka och illamående. och vila. titta på nått avsnitt av husfruarna och tycka synd om mig själv ): blä.

ha en bra dag i solen!



kärlek ♥



Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Vill bara tipsa er om en bil. Vi har en Ford Focus Flexifuel kombi -07, billig i drift, då man kan köra på Etalnol och/eller bensin och billig i skatt och försäkring, endast 850 kr i skatt. Väldigt billig i inköp också, ett plus i kanten det med =)



Annars är ju hybridbilarna också billiga i drift. Bränslesnåla bilar är ett måste när man bor på landet. Henrik har ca 4 mil till sitt jobb och bara i bränsle går det ca 4 tusen i månaden, det är galet mycket pengar på ett år och tyvärr får man inte tillbaka så mycket på skatten även om man gör reseavdrag

2011-06-13 @ 11:56:59
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Pixie

Krya på dig gumman. Hoppas att du mår bättre snart. kramis

2011-06-13 @ 21:28:54
URL: http://tigerbumbi.blogg.se/
Postat av: Marit

2011-06-13 @ 21:43:52
URL: http://mysweethome.blogg.se/
Postat av: Marit

Krya på dig!! Inte kul att vara sjuk! =(



Kram/Marit

2011-06-13 @ 21:45:03
URL: http://mysweethome.blogg.se/thehavenofelves

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback