sweet summer

vilken värmebölja! underbart. (: trots att jag svettas mycket mer nu än innan hector flyttade in i magen så njuter jag för fullt. jag tror att doris (vår perser) är avundsjuk på nakenfisarna. men hennes päls är iallafall inte lika lång som den vanligtvis är. lite nerklippt.

varit på jobbet idag, fyra timmar och det räckte och blev över, sen ville jag ut i friska luften igen (: glömde både mobil och hemnycklar, så det var tur att jag iallafall fick tag i alexander, hans nr är det enda jag kan utantill. inte så konstigt efter så många år tillsammans. jag måste plugga in sebastians nr (; så alle fick ringa älsklingen och se till att han var hemma (: så jag kom in iallafall.

kvällen igår var helt underbar. vi åt på en glassbar med helena när älsklingen kom in till oss efter shopping med henne. jag köpte lite sommarkläder som magen får plats i på hm och även massa från lush. skönt med nya produkter. jag älskar det, mohaha. några bubbelbitar till badet, ansikts/lermask den braiga oljan till gravidmagen, och världens bästa kroppskräm vanilla delight. luktar ljuvligt och går in jättefort i huden. lush och body shop är bäst (; så vi åt som sagt glass på en uteservering jag, älsklingen och helena. sen sa vi hej då och vandrade hand i hand till east street och bytte till en kortare stav i sebastians tunga. nu slipper vi fastna i varandra när vi hånglar ^^ jag har haft min tungpiercing i ÅTTA år. helt sjukt. tiden går fort (: idag när jag åkte till jobbet träffade jag en gammal pojkvän till min mormor. 16 år sen vi sågs. också helt galet. säger bara en sak. ta vara på varje dag!! efter vi bytt piercingen i hans tunga så gick vi till lite olika second hand butiker. köpte en jättefin body till hector. en orage och vitrandig med bruna sidband. gud vad vi shoppat kläder till liten. vi har en barnbutik här precis här där vi bor. vi köpte över 30 par klädesplagg och alla ligger på mellan 10 - 30 kr. från polarn och pyret, hm, mm. mm och det bästa av allt är att allt är oanvänt eller nästintill. köpte flera par muddjeans, jättefina helt nya för 20 kr st. kap! och hittade jättesöta svarta små träskor :D haha. så snart har vi handlat klart till hector (: sängen kvar, inredning till rummet och så bilbarnstol och bärsjal. om jag inte glömt nått nu.. (: efter det gick vi runt på söder och letade efter en mysig restaurang som hade en uteservering som inte var helt full och det hittade vi (: mysig indiskrestaurang blev det. satt och myste och pratade om alla renoveringar i huset och räknade på allt, med kakel till två badrum, tvättstugan, bastun ska färdigställas och golv ska slipas. ja ni vet ju och all inredning. fy fan va kul det ska bli att shoppa möbler och inredning :D sängen har vi ju. fast den "byggs" åt just nu. men vi vet vad vi ska köpa iallafall (: kommer bli såå fint. efter middagen tog vi en luuugn promenad till tåget, helt wounderful att det är så ljust så sent. halv tio åkte vi hem, och då var det jätteljust! och massa människor ute! vi har det bra väldigt bra jag och min kärlek (: älskar att vi tar vara på varje dag så bra. älskar det! älskar oss!

ikväll ska vi dock inte äta ute (; någon måtta får det vara hihi. det blir nått med falukorv. kanske i ugn. får kika lite på nätet (: älsklingen tyckte vi skulle blanda alkoholfria drinkar någon kväll. ha drinkkväll fast ja, helt nyktert såklart. jag har hört och läst att det är jättemånga som dricker vin under graviditeten ): skulle jag aldrig, inte ens en droppe. så mycket älskar jag min son så jag kan bespara honom att bli skitfull (vilket dom blir eftersom dom inte har samma funktion på levern som vi har) vill att han ska må bäst! ♥ men en sån kväll hade varit mysig (: mysigare med trädgård (; men men. snart snart!

ska ta och bläddra litegrann på olika recept nu. så hörs vi senare (: ha en underbar kväll. puss&kram!



en sån här ska målas på en vägg i huset med griffelfärg och den blir ganska stor så man kan skriva
mycket, en familjekalender önskade sig maken och då ska han få en ordentlig (;



Kommentarer
Postat av: Pixie

Tack för en jättemysig och rolig eftermiddag ^^ Kramisar

2011-06-11 @ 23:52:25
URL: http://tigerbumbi.blogg.se/
Postat av: Annica - mamma till Elias

Jag skulle inte heller kunna dricka något under en graviditet och inte heller om jag skulle amma. Dessutom är jag inte så mycket för alkohol, det finns roligare saker att sätta pengarna på

2011-06-12 @ 00:05:33
URL: http://annista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback