utan dina andetag.

saknat sebastian hela kvällen på jobbet. ville bara att klockan skulle bli halv elva så vi kunde ses. och där stod han utanför jobbet med armarna öppna. underbart att känna hans varma kramar och dra in hans lukt i lungorna. jag är så löjligt kär i den här människan. jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. vi har alltid kul och mysigt ihop. jämt! jag älskar honom mer än allt annat. den där nykära känslan blir bara starkare och starkare. och jag blir bara lyckligare och helare för varje dag som går. han har verkligen gjort mitt liv komplett. vet att jag skriver mycket om hur jag känner för honom. men när en människa gör en så lycklig som sebastian gör mig. då är det värt att älta. jag älskar honom verkligen!

vi har mest myst runt här hemma nu på kvällen. vikt lite tvätt tillsammans i tvättstugan. älsklingen har tvättat i åtta timmar så duktig! (: vi har börjat packa ner mycket kläder vi inte kommer använda förrens i höst och vinter och ville ha allt nytvättat och fräscht, så han har tvättat igenom allt vi har plus massa filtar och soffkuddsfodral osv och även packat massa kökssaker, maskiner osv. en hector låda är packat med hans saker (: och en hel proppad ikea kasse med hans små kläder. ♥ känns skönt att komma igång i tid med packningen! imorgon när jag är och fotar bröllop så kommer älsklingen vara hemma hos mamma och fixa och dona tills inflyttningen (: kommer bli så mysigt (: nu räknar vi ner veckorna. på måndag innan bion och efter mvc besöket så ska vi iväg och beställa nya köket. har suttit och planerat för fullt kommer bli så fint! (: svart pluppgummigolv, vitt högblankt kök och antagligen svart virrvarr bänkskiva.. eller vit, eller svart. vi får se (: men vitt högblankt kök blir det iallafall. och vi ska ha breda lådor ist för skåp på underskåpen.

fikat lite mackor och kall choklad nyss, och ska borsta tänderna och krypa ner i sängen med hjärtat. ligga på spikmattan och sen släcka. sova till tio, elva så jag är utvilad till bröllopet. hoppas att vädret inte blir dåligt. tyvärr så verkade det som att det blir det på vädret.. men det blir ju en bra dag iallafall :D så fixa iordning mig så kommer bruden och plockar upp mig så är jag med och fotar när hon klär på sig och fixar iordning sig (: sen i kyrkan, efter kyrkan blir det portträtt fotografering och sen middag och lite fest sen rör jag på mig (: älsklingen kommer och möter mig imorgon ♥ gulli!

sov så gott nu, så hörs vi mer imorgon! puss&kram!



fotograferar med min systemkamera D90 från nikon. älskar den! (:



Kommentarer
Postat av: susanne

Är en sån kamera svin dyr? Som jag skrivit innan har vi en systemkamera,men jag tycker inte bilderna blir nå bra :-(

2011-06-20 @ 21:57:52
URL: http://susannne.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback