big belly

hemma äntligen (: fick skjuts hem från jobbet av en tjej som också är gravid, fast hon har inte berättat än. hon tyckte att vi skulle hänga på vår mammaledighet, hehe. känns kul att få lite kompisar på jobb (: känns skönt att dom vet om att jag är gravid iallafall.. för skjortan sitter ganska tight så att säga, big belly. mysigt tycker jag. jag älskar min mage (: och sebastian med hihi,. han klappar, pussar och pratar med den hela tiden. och jag hör aldrig vad han säger. bara att liten ska vara snäll mot sin mamma. och det är h*n. fast jag mår ganska illa faktiskt. trots åksjukepiller. jäjä. sånt får man leva med. kan fortfarande få en chock i mellanåt. och verkligen komma till insikt att vi ska få en liten bebis snart. det smälter nog in mer sen när vi går på ultraljudet. kommer stirra mig blind på bilderna vi får. mys!

har tvättat av mig sminket och hoppat i polarn o. pyret långkalsongerna, svea woodie och satt upp en slarvig knut mitt på huvudet. så skönt. sitter och mumsar på några godis bitar och väntar på middagen. jag har en karl som är den bästa av dom bästa. han passar upp och är gullig hela tiden och sa åt mig att sätta mig ner medans han lagar middagen. ♥ det blir hemmagjorda köttbullar med spagetti och riven västerbottenost. mums. sen köpte vi varsinn prinsessbakelse till efterrätt. "vad firar vi?" undrade sebastian förvånat.. "oss" svarade jag. ♥ blir mysigt med fika med en kopp choklad från tasimon, köpte marabou mjölkchoklad dryck puckar igår,. mumma! bara mysa i soffan och gosa innan vi ska sova och sova det kommer vi. blev inte mer än 3 timmar i natt för oss.

ska leta hus en stund och koppla av tills maten är klar. sjunka ner i soffan och läsa en inredningstidning och bara vara. gud jag är helt slut :$

hoppas ni mår bra och får det mysigt ikväll. imorgon börjar jag 17 och slutar 22:15 så det blir garanterat sovmorgon (; så skönt! vi hörs! puss!



den här salladskålen köpte jag också från samma ställe som papperskorgen och den kostade runt 540 kr. fin va :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback