lördagsfrukost

god morgon fina ni. hoppas ni mår bra och är utvilade den här lördagen. jag vakndae halv sju och var jättepigg, konstigt egentligen hur man kan vara piggare när man vet att man kan somna om, och dödstrött när man måste gå upp. somnade om vaknade för en  halvtimme sen, bara legat och myst och kramats. katterna har röjt i natt. andra säger att dom utan barn kommer bli jättetrötta  början, vi vaknar runt 10 ggr av katter som hoppar på oss. gah, jag längtar tills vi har ett sovrum som vi kan stänga en dörr om oss (; 

älsklingen ligger kvar och drar sig lite och snart ska vi göra en riktigt mysig lördagsfrukost med allt vad det innebär, ägg, massa pålägg, te, kaffe, juice och gott bröd, funderar på att springa ner till coop och handla nybaktbröd där.

vi halv ett tar jag tåget till jobbet och börjar jobba 13:30. igår var det hur mycket människor som helst som handlade. det är en riktigt stor butik och många handlar extremt mycket, igår hade jag en kund som handlade för nästan åtta tusen. helt galet. det är två månadsmatpengar för oss :P men men. det är kul och jag trivs (: känns skönt att äntligen komma igång så mammapenningen blir bättre, så skönt. en sten föll. och att tjäna egna pengar känns ju inte fy skam :D ska bli kul att se sen hur mycket det blir i penningen per månad. för jag kommer få ut väldigt bra med alla jobben. jag slutar på coop 18 och då åker jag direkt hem till saga och får iaf mysa och umgås med henne i en halvtimme, timme innan hon ska dricka välling och läsa bok i soffan (brukar tända ljus och krypa upp under en filt med henne i knät och läsa bok och dricka välling.. ja inte jag hon) (: riktigt mysigt! sen blir det melodifestivalen :D sitter barnvakt till midnatt och då blir jag hämtad. skönt. så ser min dag ut (: jobbjobb. fast saga ser jag verkligen inte som ett jobb. vi är ju bästisar som hon säger (; gullunge.

igår var vi på middag hos sebastians lillasyster och hennes david. mysigt med hämtmat från thaihaket här nedanför och god efterätt med stekta äpplen i kanel och honung med vaniljglass. första gången vi träffade dom ensamma och det var verkligen kul. vissa klickar man med och david är en person som tänker som jag och jag blev förvånad både en och två ggr igår. han tycker jag är smart. och det var jag inte sen med att säga tillbaka. kvicktänkt och genomtänkt. bra val helena! (; blev ganska sent och jag är jätteglad för att älsklingen släpade upp mig ur sängen när jag sov som en stock efter jobbet, för det var verkligen en trevlig kväll. tack!

ska ta och hjälpa min andra hälft med frukosten nu. ha en jättebra lördag! och var rädda om er ♥

puss&kram.



jag saknar min my. i sommar ses vi äntligen. och även fast hon trivs jättebra på sin utbildning i vimmerby och knappt hinner ses, så längtar jag tills hon är klar! för då kommer hon ev. flytta närmare mig!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback