myskväll med pizzabak

vi har det supermysigt hemma. vi börjar få iordning här nu, det var en tjej här ikväll och hämtade bokhyllan. så skönt med mer plats! allt hände på en gång. först kom alexander hit och hämtade post som kommit hit till honom. väldigt underligt, men posten har skickat min post hem till hans mamma också. där har jag aldrig stått skriven. . hur som helst ^^ så kom en tjej förbi med en retro pall jag köpt på blocket,. den tänkte jag vi ska ha i köket sen (; kommer bli så fint. kul att ni gillade min idé om modernt retrokök! ska smälla upp en vägg med först magnet färg och sen måla på griffelfärg, så det blir en mattsvart vägg som man kan sätta upp viktiga saker på och skriva inköpslista (; kommer bli så fint. tänk, vi kanske blir med hus snart! ska åka och titta på det nu på söndag. sen om vi tycker om det köper vi det, och ja, sen säljer vi den här och flyttar hem till sebastians föräldrar eller mamma tills jag har jobbat mina sex månader, (vi får nog tillgång till huset om tre månader isf) sen går jag ju på mammaledighet. tanken är att vi ska åka varje ledig stund när vi väl fått nycklarna och renovera. så huset står klart om 7 månader när lillfisen tittar ut. så går planerna (: det kommer ta en timme för mig att ta mig till jobbet om jag pendlar via katrineholm och sthlm. men det känns smidigare att bo kvar i sthlm tills min ledighet börjar. nu jobbar jag hemifrån, men alldeles strax, i dagarna ska jag börja på coop forum, och jag är så jävla glad över det jobbet! att få jobba och ha 100% ob kommer jag tjäna så himla mycket på. ja inte bara pengar, utan tid. behöver ju inte jobba lika mycket för att få ut mer.. ja ni förstår. känns toppen och jag är så glad! nu har jag tre jobb :D har varit jätteorolig för att mammapenningen skulle vara jättelåg, men det kommer den verkligen inte bli nu. och det är verkligen lättande.

idag sov jag till ett. älsklingen vaknade någon timme innan, vi vaknade iof vid halv åtta då fick jag frukost på sängen. bortskämd. frukost på sängen varje dag, det ni :$ mysigaste maken ♥ sen åt vi brunch, har plockat här hemma, varit hos vetrinären med julius som är tokigt dålig i magen, hoppas hoppas nu att det här hjälper. han trodde att nakenfisen har matallergi, vi får se. han har specialfoder nu. så. .  sen kom mamma på fika. vi åt massa gott fikabröd, drack chailatte och caffelatte.. våran tassimo är perfekt! blir riktigt bra kaffe! vill köpa hem chockladpoletterna också. skulle vara gott.

sen har vi gjort pizza ikväll. den blev riktigt god. mysigt att laga maten ihop! glad att jag inte mår lika illa längre! :D tände massa ljus och myste, gjorde varsinn pizza och satt och mumsade. och nu sitter jag och mumsar på en piggelin, ska strax betala lite tradera auktioner. vunnit en hel del. kul att fynda (: massa från polarn o. pyret och villervalla. fin fina grejer. ska strax krypa ner i sängen, älsklingen sitter i soffan och myser med doris och julius och läser en gravid tidning och ser väldigt fokuserad ut, gull :P

hoppas ni haft en underbar dag! det har jag. mysig, lugn och fin ♥ imorgon ska vi till vår barnmorska maria och ha första kontrollen. vi längtar!! :D ska bli riktigt mysigt!

hörs mer imorgon! puss&kram.



min pizza (:



Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hej

Alltid mysigt o trevligt o följa din blogg..man blir glad. Sen är du ju som alla andra som har sina dar,något annat vore ju lustigt :)

ang att det där med att du kissar mycket nu har med att du är gravid o göra,pga urinblåsan,mycket pressas mot den,nu när allt gör plats för bebis.

Tänk bara på när ni målar om i huset sen att du har mask på dig så du inte andas in damm,färglukt osv. Men det har du säkert redan tänkt på :)

Många kramar!

2011-03-03 @ 01:26:22
Postat av: Doris

Du är en fighter angående allt detta med föräldrapenningen Fanny, för att få en bra sådan.

Cred till dig för det!



Sen, detta har du säkert tänkt på, men kom ihåg att du ska vara försiktig med kattbajs under graviditeten!

2011-03-03 @ 09:18:52
Postat av: Jennica

Våran Bianca är foderallergiker och så fort hon får i sig något annat än sin mat blir hon jättedålig, stackars liten och jobbigt med. Vi kör Hill's Prescription diet w/d och det funkar kanon! Ett litet tips bara :)

2011-03-03 @ 11:46:48
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Jennica

sen ska ju antagligen inte julius ha just w/d för den är ju även för vikten. men just det märket är toppen!

2011-03-03 @ 12:00:14
URL: http://jenfotografi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback