D u ä r a l l t

har haft en lång dag på jobbet idag (: gick fort. jag tycker nästan att dom passen på fyra timmar tar längre tid än dom på åtta, nio. fast då är det ju såklart en rast på en timme (: köpte hem massa bröd också. vi hade halva priset på jättemånga olika. mums med nyttigt bröd! gick och log hela vägen till tåget. gud vilket härligt väder! bara spritter i hela kroppen! älskar hur solen får en att må, även fast jag är en riktigt vinter och höst människa med. jag är så glad att vi har alla årstiderna i sverige! musik i öronen, är helt insnöad på sister hazel nu.

igår var det en helt underbar kväll. för första gången på väldigt väldigt länge tog vi tid för varandra. den senaste tiden har det varit oro, ångest, panikkänslor och måsten som har avlöst varandra. och vi har inte haft tid alls för att koppla av. men igår. riktigt mysigt! har lagt ett lock på alla känslor, både bra och dåliga för att orka allt och igår lyfte jag på det där och gud vad jag grät. inte för att var ledsen så. men väldigt väldigt lycklig och glad att vi har varandra. när allt går emot så har vi alltid varandra. och det är det finaste jag kan tänka mig. jag är så glad för dig sebastian. även fast vi haft en riktigt jobbig start, så är mina känslor för dig starkare är vad jag någonsin känt innan. herregud du är pappan till mina barn. mitt livskärlek och den enda jag kan prata med allt om. du har dina brister, och jag med. men jag älskar dig överallt annat, och du mig. ingen annan kan få mitt hjärta att slå snabbare och långsammare på samma gång! ♥ levande ljus i hela lägenheten, helt nakna och mänger med kyssar, mys och tårar. du är så underbar! tack för att du är min!

har ätit middag och legat i soffan och tittat på "en unge i minuten" jag borde kanske vara rädd och orolig för smärta, men jag ser fram emot att föda barn, och visst förstår jag att det kommer göra jävligt ont, men jag har alltid längtat efter att få uppleva och gå igenom en förlossning. och jag vet att sebastian kommer vara ett underbart stöd! ska strax sätta mig och plugga. och sen ska vi krypa ner i sängen. jag är jättetrött ikväll. ser fram emot en ledig dag imorgon, för sen jobbar jag hela veckan, helgen är ledig dock. ev. ska jag ta ett extra pass på lördag! får se hur helgen ser ut.

imorgon ska jag plugga lite på morgonen, sen ska jag träffa mamma och mysa i solen i parken, äta lite lunch och glass (: sen ska vi åka på en husvisning. i gävle. ska bli jättemysigt (: längtar verkligen. ska försöka hitta några fler hus på vägen också och i närheten, så vi kan ta några hus på samma gång! blir lite mer ekonomiskt. varje hus vi kollar på går det runt 600 kr i bensin. så är det!

vi satt och pratade om ultra ljudet som vi ska på den 16 maj. vi räknar ner dagarna nu. blir helt tårögd bara jag tänker på våran skatt. vilka känslor. det är helt obeskrivligt. jag är helt fylld av lycka och kärlek. det bara hettar i hela kroppen. vi längtar så himla himla mycket efter dig liten. vill bara hålla dig i mina armar, gnugga min näsa mot din lilla och pussa på dina tjocka bebiskinder. du gör mig lycklig! jag älskar dig! jag lovar att jag ska och kommer vara den bästa mamman du kan tänka dig! känslorna blir så överväldigande. hade jag vetat det jag vet nu. så hade jag snott sebastian för längesen och skaffat barn med honom. världens finaste, snällaste, mysigaste, omtänksamaste, du är mitt allt, ni är mitt allt. obeskrivlig kärlek! ♥

ta hand om er nu och ha en fortsatt mysig kväll. det lovar jag att vi ska ha! sen igår rann allt bara av mig. för första gången på väldigt länge mår jag riktigt bra! jag har haft mina svackor. panik och oro. jag tänker inte låta någonting få mig att må dåligt. jag tänker njuta av den här andra delen fullt ut av att bära på världens dyrbaraste skatt! för du har en mamma som är otroligt lycklig som har dig!

puss&kram ♥





myspys i går i sängen



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback