fredagslugn

ni anar inte hur skönt det var att möta upp älskling efter jobbet, jag har verkligen saknat honom idag, bara få känna sig trygg i hans mysiga famn! åh! nu är det en stor bebismage i vägen också, men det är bara jättemysigt. tänk vecka 19 idag. kan inte förstå att det har gått så fort. funderade på när vi ska beställa bebissängen. den här ska vi köpa, ska kolla leveransdatumet också. tänkte köra en storbeställning med lite virkade skallror osv också från den sidan. igår när vi var inne i stan, så gick vi till pub, där har dom öppnat den fina och mysiga barnaffären "sprall" där inne har dom allt som vi vill ha typ (; mycket träleksaker, virkade skallror, fina sängmobiler mm. på måndag ska vi ju på ultraljudet och kika könet. och på tisdag blir det massa bebisshopping! hittade den fina apan från jelly cats, var påväg att handla den nu när vi var där, men deras kortterminal pajade,. så vi la undan den till tisdag (: dom har fina förvaringsboxar också i ljusblått eller ljusrosa och med vita prickar från märket pop. får se vad det blir, en kille eller tjej. just bebisrummet vill jag inreda väldigt ljust och svalt. slipade plankgolv som är vitbetsade, ljusgrått fårskinn på golvet vid den fina sängen från dansk design sebra, sänghimmeln från syster lycklig. mysiga små belysningar. det kommer bli så mysigt! vill hitta en fin äldre tallrikshylla på blocket också och måla vit och ha böcker och gosedjur i. men det mysigaste av allt i bebisrummet kommer såklart vara våran skatt. ♥ som just sparkade mig. hihi. åker in till stan på tisdag efter jobbet, slutar kl 13. ska möta upp alexanders mamma, min gamla svärmor ni vet (: vi ska fika och det ska bli hur mysigt som helst att ses. jag saknar henne jättemycket. och när vi ringde så sa vi det att det finns ju ingen anledning för oss att inte kunna ses. så det ser jag verkligen fram emot! ♥ vi har alltid haft fint kontakt och det är väl det som är en av de sorligaste sakerna när man separerar, har personen i fråga en mysig familj, så ja. men vi håller kontakten! och det tror och hoppas jag att vi alltid kommer! jag kommer ihåg hennes första kommentar till mig när jag och alex kom hem till dom 2006. då hade jag babydoll stil med rosa randiga strumpbyxor, my little pony t-shirt, kanon tupperat hår och tiara. haha. såg ut som ett stort sockervadd med massa glitter typ. "va kontsig du ser ut i håret, men du är väldigt söt" jag älskar hennes ärlighet och uppriktighet. alexander har alltid haft världens normalaste stil, medans jag har bytt stilar hejvilt under åren. hehe. tror jag hann med både babydoll stilen, punk, goth och svartrockare under dom fem åren vi hängde ihop.

har varit en kul dag på jobbet, somnade nästan där en stund. hehe,. blev lite enformigt i kassan i 8 timmar. ont i ryggen. så efter middagen sa sebastian att han ska tappa upp ett varmt mysigt bad till mig,. kärlek ♥ vi ska snart äta, ska bli mycket gott med helkyckling i lergryta med massa gott i. rotfrukter (: kycklingen blir jättesaftig när den tillagas i lergrytan. blev lite sen middag. vi var och handlade lite frukostprylar också. synd att jag glömde coop kortet i skåpet på jobbet. personalrabatten är toppen :D och återbäringen med för den delen. sen efter middagen med tända ljus så blir det som sagt bad innan vi kryper ner. är jättetrötta. julius är inte bra än i magen. och det tär på en att vakna femtioelva ggr per natt för att byta rent i sängen. mm vi är vana att vara vakna på natten, hehe. så vi vet vad vi har att vänta (; jag älskar sebastians tålamod har aldrig varit med om liknande. han byter rent i hela sängen på kvällen, en till två ggr per natt och sen igen på morgonen. utan ett knyst. han håller bara om julius efter att han tvättat av honom och pussar på honom. han kommer bli världens underbaraste pappa. det vet jag. jag älskar honom så jävla mycket! sjukt egentligen. hur man kan älska så intensivt. gråter ofta i hans famn. när glädjen och värmen sprider sig i hela kroppen. och han håller om mig hårt. den känslan är obeskrivlig. och alldeles alldeles underbar!

nej nu ska jag kolla till maten, tända massa levande ljus och duka! hoppas eran fredagskväll blir mysig! det är och kommer våran vara. ♥ puss&kram!



du är mitt liv. tänk att jag fortfarande är sådär nykär inför dig. du gör varje dag mysig och speciell. jag älskar varje del av din personlighet. även dina brister. jag älskar allt. för det är du. och jag uppskattar alltid dig. och allt du gör för mig. ♥ 



Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Har ni varit till veterinären med Julius? Om inte så vore det nog en bra idé, han kanske har någon infektion i tarmarna eller något annat.



Hoppas ni får en mysig helg, kram

2011-05-13 @ 23:02:40
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Annica - mamma till Elias

Glömde ju ;)



Vad spännande med ultraljud, jag tror minsann att du har en liten kille i magen, ser ut som en typisk killmag och jag brukar faktiskt oftast ha rätt =)



kram kram

2011-05-13 @ 23:08:35
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Caroline

Nu vill jag inte oroa dig, men eftersom er katt tydligen har varit sjuk i magen länge så skulle jag nog ändå råda er att kolla så att han inte lider av FIP (läs mer här: http://www.katter.nu/katter/fip.htm). Det är en allvarlig sjukdom som, om jag förstått det rätt, är vanligare hos raskatter än vanliga bondkatter. Min pappa hade nämligen två katter som dog i detta redan som kattungar och det började med just diarré, men slutade olyckligt i förlamning och kramper. Det är en ganska ovanlig sjukdom, men skulle det vara så att Julius har FIP och fler av era katter bär på viruset, så kan även de utveckla det och bli lika sjuka. Dessvärre finns det inget bot mot den.

Men som sagt, det är en ovanlig sjukdom, men kanske ändå kan vara värt att kolla upp så inte fler missar blir sjuka. Håller tummarna att han mår bra snart igen!

2011-05-14 @ 09:52:09
URL: http://carro.blogg.se/
Postat av: MimmiWinter

Kul att titta könet. Jag själv har bestämt att itne göra det - jag vill ha en överraskning. Men min tommy vill se könet.. Ja - tänker vänta en stund till iaf. Har ju inte ens fått tid för UL än.



Mitt ex har fortfarande kontakt med min mamma. Jag tycker det är kul att de kommer så bra överens. Däremot tyckte jag hon gick lite över gränsen när det tagit slut mellan mig och mitt ex - och han liksom bodde hos henne. Just Det var ju inte fel - man kan ju ställa upp. Men då hennes dotter fick sova på soffan och hennes dotters ex fick sova i gästsängen när jag var hem.. Nej det kändes bara fel. speciellt med tanke på att jag är hem typ fyra gånger per år dessutom...

2011-05-14 @ 19:25:26
URL: http://www.nattstad.se/mimmiwinter
Postat av: Tessan, Alicias mamma

Jag saknar dig jätte mycket gumman! <3

Kan vi ses snart? Behöver träffa dig snart.



Hälsa Sebastian och klappa lilla magen från mig :)

Älskar dig snuttis! puss

2011-05-14 @ 23:52:46
URL: http://youremyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback