genom eld och vatten

jag har aldrig i hela mitt liv kämpat för någon så som jag kämpar för dig älskade hektor. du måste veta vid det här laget hur jäkla mycket jag älskar dig, att jag skulle offra allt för dig, hur jag kämpar för dig varje dag. jag har suttit på hemnet i ett halvår och letat efter en bostad till oss för att vi ska få en bra och trygg start. jag har tagit och struntat i att jag inte jobbat heltid, eller ja överhuvudtaget på nästan fem år, men gör det för att vi ska få det bra under ledigheten och kan hitta på mysiga saker ihop. jag har läst upp mina gymnasiebetyg för att jag under ledigheten kan läsa den där distans utbildningen jag längtat så jäkla mycket efter för att jag vill ta tag i mitt liv istället för att skjuta upp det hela tiden. jag vill leva nu. för du älskade älskade hektor. du och sebastian är värda att gå igenom eld och vatten för. då struntar jag i att jag är så jävla trött för att jag bär på dig skatten så jag knappt orkar upp ur sängen ibland, men tar extra pass på jobbet iallafall för att vi ska ha det bra sen. allt jag gör, gör jag med dig i tankarna. du är så otroligt älskad redan nu. och vi längtar och saknar dig varje sekund!

jag kommer alltid älska dig över allt annat, jag kommer alltid göra allt för dig, alltid sätta dig i första hand. alltid finnas här vid din sida och stötta dig igenom allt. igenom jobbigheter, alltid hålla om dig när du är ledsen. och aldrig snåla med att berätta för dig hur mycket du betyder för mig och hur glad jag är att du är just du.

jag längtar så himla mycket efter dig! varje gång du sparkar i magen så går det en lyckostöt genom hela kroppen. du ska veta att du gör mig riktigt riktigt lycklig! en sån där lycka som knappt går att hantera för att den är för stor. tack för att du ville bo kvar i min mage och komma ut till oss den 11 oktober. kan knappt bärga mig!



vi är dom lyckligaste som har dig älskling!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback