God morgon underbara lördag!

god morgon underbaringar! sovit gott? så härligt att få vakna upp med hela familjen i sängen,. ja inte julius då ): men honom sprang jag in till såfort jag pussat och kramat på älsklingen och sagt godmorgon till alla. vi ska strax äta en god lång frukost! funderar på att gå till affären och köpa nybaktbröd. frågan är ju bara om dom har det på helgerna med. hrm. får ringa och kolla!

sen har vi inga planer alls. jag vill ut och mysa i solen iallafall. ska krypa ner i sängen en stund till för sebastian ligger och ser påtok för gosig ut (; vi hörs senare innan bröllopet! woo ska bli så kul!

puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är så fin, Fanny. Sån fantastisk livsglädje, man blir helt rörd. Ha det så roligt på bröllopet nu, och ta riktigt fina bilder! Som du brukar göra. Tack för att du delar med dig!

2011-05-21 @ 11:33:43
Postat av: fanny

Anonym: men tack snälla. vad glad jag blir! jo jag får höra det ofta och jag är glad att jag har det! ta tand om dig! :) KRAM!

2011-05-21 @ 12:56:08
URL: http://littlemissunshine.se
Postat av: Anonym

Hoppas att det gick bra med fotograferingen av bröllopet. Vilka fina saker du hade köpt till era lilla Hektor, tyckte att den där skylten eller vad det nu var hade en helt underbart klockren text också. kramisar

2011-05-21 @ 21:42:06
Postat av: Anna

Good luck :D

<3

2011-05-21 @ 22:05:39
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se/
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Länge sen jag var inne här nu. Tråkigt att läsa att Julius är sjuk. Vår ena kisse (Bianca, den röda) är också sjuk. Fick åka ner till Läckeby akut en natt för 2 veckor sedan för hon inte kunde resa sig från golvet. Trodde hon hade gjort illa sig, men hon blev kvar 2 nätter då det visade sig att hon har kardiomyopati (förstorat hjärta) :( Så nu får hon äta blodförtunnande och hjärtmedicin resten av livet och vi får hoppas på det bästa. Jättejobbigt att inte vet något om hur hon kommer må i framtiden :( Kram

2011-05-24 @ 14:55:05
URL: http://jenfotografi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback