jobb, äventyr och kärlek

kvällens låt!

god kväll vänner! mår ni bra? jag är trött! jobbat 10 timmar idag. och imorgon har jag långt pass med. tagit många extra pass på senaste tiden. känns bra att lägga skolan åt sidan dom sista månaderna innan jag går på ledighet och bara jobba järnet. men trött blir man ^^ fast det är det värt för att vi ska få det bättre ställt sen.

efter jobbet kom mitt hjärta och hämtade upp mig (: fikade på jobbet och sen när jag slutade så åkte vi och träffade några helt underbara uppfödare. så himla mysigt att att ha mängder med kattungar på axeln, i knät och i famnen. vi fick massa råd och tips om uppfödning. ska bli så hima roligt! (: ett bra tag kvar, men då har vi massa tid att planera och få mer kött på benen. det är en hel djungel. vi var där i nästan tre timmar och myste med kattungarna (: sen gick vi och åt pizza på en trevlig krog och pratade om uppfödningsplanerna. jag älskar sebastian, han är precis som mig fast med snopp (; vi är riktigt lika varandra. ibland, (eller väldigt ofta) går det en lyckostöt i hela kroppen. han är verkligen min bästa vän, och det säger jag ofta till honom. "du är min bästis" haha, och han säger samma. gose! han känner mig som ingen annan, vi kan prata om allt. JAG ÄLSKAR HONOM SÅ! helt galet hur man kan älska så starkt!

ska krypa ner i en nybäddad säng strax. bara ta bort sminket och sen blir det massa mysande! saknar honom hela dagarna. så kvällarna är underbara när vi kan sjunka ner i sängen och bara försvinna in i varandra och kramas. åwh!

sov gott sötnosar! sry för lite tråkig blogg just nu. men vi har inte varit hemma så mycket ): blir bättre när jag är ledig! (: puss&kram!





Kommentarer
Postat av: Marielle

Du är så fin Fanny. Å håret på den bilden jätte fint :).

2011-06-01 @ 14:30:55
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Evelina

Haha! Exakt sådär sa jag till Fredrik typ bara några dagar efter vi hade träffats - du är som jag fast kille :-).

Och du, det som är helt galet otänkbart är att kärleken till ens barn är ÄNNU större än till sin älskade. Tur att hjärtat rymmer hur mycket kärlek som helst!

KRAM

2011-06-01 @ 15:29:23
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Petra

Hello sweets ( ; !!



Kram

2011-06-01 @ 20:45:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback