Maileg

liten har fått sin första gosnalle. en av mina favoritfilmer när jag var liten var lotta på bråkmakargatan. lotta hade en extakt likadan gris som hette "bamse". köpt och påväg hem till oss ♥ ska köpa en kanin från danska maileg också. men vill att sebastian är med och bestämmer vilken. finns ju så många olika (:



"bamse" är 60 cm lång och 30 cm hög. blir nog en mysig kramkamrat för liten skulle jag tro (;





Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Den kommer nog liten att uppskatta sedan, annars uppskattar nog mamma och pappa den ;)

2011-05-05 @ 15:53:00
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: MimmiWinter

gulligt! Få se, du är ungefär... sex veckor längre gången än jag tror jag? Men jag kan inte välja och köpa saker jag vill ha. Jag får köpa saker jag Kan köpa ens en gång. Tur att så många vänner vill hjälpa till när man blir med baby!

2011-05-05 @ 17:02:16
URL: http://www.nattstad.se/mimmiwinter
Postat av: fanny

mimmi: jag förstod inte din kommenar :( har du inte bestämt dig, eller inte haft råd? stor kram!

2011-05-05 @ 17:13:17
Postat av: MimmiWinter - head in the clouds

Jag menar att jag har hittat en MASSA söta leksaker och kläder och vagnar och haklappar osv osv till bäbisen men jag har inte haft råd med de allra finaste jag velat ha. Bebis kommer må lika bra i alla fall, men det vore mycket roligare att få ge exakt det man vill. Kom bara att tänka på det när jag såg den här superübersöta Bamse. =) Kram =)

2011-05-05 @ 18:57:51
URL: http://www.nattstad.se/mimmiwinter
Postat av: fanny

mimmi: gumman gumman. du har så rätt så. bebisen kommer må toppen trots att du inte köper allt. du vet ju att barn oftast tycker att typ en slev från köket är det roligaste. vi ghar diskuterat mycket kring just överflöd i leksaker och kommer inte ha mycket alls. några få bara. men därimot köpa mer kvalitet. träleksaker, virkade skallror, tygklossar och sånt. istället för massor utav plast. vi kommer överösa liten massa kärlek och det uppskattas tusen ggr mer än ett rum fyllt med massa leksaker. så jag håller med dig. du är en smart tjej och jag tror du kommer bli en helt underbar mamma! kram!

2011-05-05 @ 20:33:51
URL: http://littlemissunshine.se
Postat av: Rebekah

Får man vara så fräck och fråga vart du har köpt bamse? :)

2011-05-06 @ 00:13:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback