mammagrupp

god kväll sötnosar (: ska strax iväg på mammagrupp för mammor i vecka 20. imorgon går vi in i vecka 20. blev ju framflyttad två dagar, så nu är det onsdagar istället för fredagar (: pirrar i hela kroppen. vet inte alls vad vi ska prata om, men jag har min kompis alexadra med mig som också väntar en liten tjej (: ska bli mysigt att gå dit ihop! ♥ sen ska vi bara slappa. vill titta på film och gosa i soffan. äta rabarberpaj med vaniljvisp, det bakade vi igår men orkade aldrig äta. tända ljus och bara ta det lugnt. så skönt. nu är jag ledig i två dagar.

igår var vi hos djurdoktorn igen. blivit en del rundor till dom. och igår tog dom mer tester på lilla julius. det är då inte gratis med katter. femtusen kr för ett besök. hualigen. och det värsta var väl att försäkringen inte ville täcka upp för det. (för att han hade liiite diarré första dygnet han kom till oss) dom på djursjukhuset försökte förklara för dom att det har ju alla små mer eller mindre, pga av stress osv. men nej, dom tog sin chans och gick inte in) bara bita i det sura äpplet och tänka på att han förhoppningsvis blir bra nu). tyvärr måste han vara separerad från dom andra kissarna, så vi har flyttat ur allt ur badrummet och bäddad mysigt med allt han behöver där inne och sitter och myser med honom mycket. lillagubben, måtte det här få ett slut nu.

idag jobbade jag i fem timmar började 08 och slutade 13, sen åkte jag in till stan och mötte upp alexnaders mamma, min fd svärmor (: kramades och gick till mysiga cafét vetekatten. blev bjuden på massa gott. god leverpastejsmörgås och söt liten bakelse med rabarberkompott, mums! södertet fick jag i en egen liten tekanna. gulligt (: satt och pratade i två timmar, väldigt mysigt och trevligt! vad jag saknat henne! kul att vi håller kontakten (: sen mötte vi upp älsklingen och så fick dom hälsa innan vi skiljdes åt. sen gick jag och älsklingen till barnaffären "sprall" och shoppade apan jag bloggade om, förvaringsboxarna med vita prickar, fick bli i ljusblått. en virkad fin skallra, fastnade så för den! sen gick vi vidare till nyöppnade "barnbutiken" på gamla brogatan och handlade en röd hakklapp från "julius & friends" som jag också bloggat om, en napphållare från samma märke i rött. man fäster den i tröjan så hänger nappen med (: en svart "dregglis" med vita små prickar och röd baksida, vi ska sy massa såna själva också. men det var så cool (; blev en "bola" kula som är ett smycke som hänger på magen och ger ifrån sig ett lugnande ljud till bebisen, blev praktiska slutningslock till barnmatsburkar i svart. dom är riktigt bra. kommer göra all mat själva i matmixern vi köpte, men just olika efterrätts puréer är det bra till. blev massa fint till hektor ♥ nästan två tusen spenderade vi. men vi kommer inte köpa massa leksaker utan mer kvalitetssaker.

nu kl 19 är sista visningen på huset vi vill ha,. och jag hoppas verkligen att vi får det nu! hus nr ett gick upp påtok för mycket tyvärr, men som jag brukar säga, då var det inte meningen och nu hittade vi ett hus som passade oss ännu mer. inflyttningen är i början av augusti. och jag går på mammaledighet i början av september. det är ett litet pusslande, men det går bara man vill och vad vi vill! ska och kommer bli helt underbart! längta SÅ :D

imorgon vid halv tio kommer gulliga anna hit och äter en mysig långfrukost, ska bli jättekul! :D så roligt att vi fått sån bra kontakt och jag är jätteglad att vi hittade varandra. ♥

ska kramas med sebastian innan jag promenerar iväg! vi hörs! ta hand om er! (: puss!



igår köpte vi den här fina sänghimlen till vår skatt ♥ den kommer från systerlycklig och kostade 799 kr har jag för mig.





Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja vi ska ha så mysigt!

Håller med dig , verkligen jättekul :) <3

2011-05-17 @ 21:25:26
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se/
Postat av: Angelica

Har ni skickat in avföringsprov? Testa för både giardia etc men även Tritrichomonas foetus (se www.sva.se för mer info om hur du går tillväga för att testa för Tritrichomonas). Många veterinärer har inte så bra koll på katter och deras dumma smittsamma sjukdomar (därför man inte ska ha många katter, därför uppfödare inte kan ha många katter utan har katter ute på foder istället) så du kanske behöver be om dessa prover själv.

Håller tummarna att han slipper den dumma magen och att det inte är något som smittar ner resten av katterna!

//Angelica

2011-05-17 @ 22:48:11
Postat av: Madde Gyllner

Hej!

vi väntar en liten pojke och jag söker med ljus o lykta efter den perfekta sänghimmeln och såg på din blogg att du hittat en jättefin :) varifrån har du köpt den?

Tacksam för svar :)

Allt gott!

Hälsningar
Madde

Psst...trevlig blogg du har!!!

Svar: Hej :)) den är från systerlycklig dom har en webshop! Tack va snällt sagt :) kram
little misssunshine

2013-08-20 @ 12:31:50
URL: http://gyllner.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback