pigg men trött.

god morgon allihopa (: hoppas ni sovit lika gott som jag har. somnade i älsklingens armar, alltid lika mysigt och på morgonen blev det mysstund innan han åkte till jobbet. saknar honom skitmycket redan ): hur kan man sakna en människa så mycket? längtar såå tills ikväll! mm. eller vi hinner till och med ses innan jag åker och jobbar, wohoo!

sitter i min mysiga röda morgonrock och fårskinnstofflorna. funderar på att gå in och beställa hem nya. eller så åker jag till gamla stan någon dag och köper från shepards butik där. vill ha ett par ljusgråa tror jag. inte för att det spelar någon roll (; men ändå. har precis ätit frukost. ska sova en stund till. vaknade jättepigg och nu är jag trött igen. man kan med gott samvete sova runt tolv timmar när man väntar bebis. hihi. och det gör jag (:

blir plugg på dagen och ikväll får vi se hur jag gör. blir ganska sent kom jag på. är inte hemma förrens runt elva. så det där med att ha spa känns kanske lite.. men en bra tidning och en kopp kvällsrote och tända ljus låter perfekt!

idag går vi in i vecka 18 med liten. ska vi se om jag lärt mig nu då (; (17+0). den 16 maj kl 9.00 ska vi på ultraljud igen. vad vi längtar! ♥ vi kommer kika könet. det lutar åt det nu iallafall. även fast jag vill vänta.. eller vill jag. så svårt :s oavsett vem du är hjärtat, så älskar vi dig över allt annat.

chatta lited med älskling på fb. sen vila. puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Du kan med gott samvete sova de timmar du tycker att du behöver, det är inte alltid så lätt att vara gravid

2011-05-06 @ 10:59:32
URL: http://annista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback